![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Sennheiser mx500
Alınan Ürün: Sennheiser MX500 Headphone/Earphone+2.5mm Jack Adaptor
Ürün Fiyatı: yaklaşık 18,50 YTL (buy now ile) Satıcı: digistreet Kargo Tipi: GBP 1.49 Kargo Ücreti: GBP 4.99 Geliş Süresi: 10 gün. Hangi Yol İle Aldığı: PTT Sennhesierler ile ilgili bazı yorumlar okudum. Orijinalleri cx300 için 70 YTL mx500 için 40YTL civarında olan bu kulaklıkların taklitlerinden uzak durun, dikkatli olun gibi yazılar vardı. İlk alışverişim olacağı için bu riske girdim ve kulaklığım güzel bir zarfta 2,5mm çeviricisyle birlikte geldi. Önceki kulaklığımdan sonra bu alet tek kelimeyle mükemmel! Zannediyorum oem olarak üretilmiş ve kesinlikle taklit falan değil. Baslar ve tizler harika. Herkese tavsiye ediyorum. not: Kablodaki ses ayar düğmesi çok güzel çalışıyor, oem olduğu için kablo sarma kabı yok, bence gerek de yok, onun yerine 7-8 milyona satılan 2,5mm çeviricisi var. Ayrıca satıcı da süper ilgili anında cevap yazıyor. Herkese iyi alışverişler. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
iyi günlerde kullan...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Teşekkürler dostum şu günlerde yeni bir mp4 player arayışı içerisindeyim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
dostum gerçekten orjinal mi.ben de almayı düşünüyorum da.karşılaştırma yaptın mı orjinalle falan
hayırlı olsun |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Zannediyorum ürün OEM, açıkcası kalitesine şaşırdım. Taklit olması mümkün değil. Kesinlikle tavsiye ederim. Sennheiserlerin taklitlerinin sokakta satılan kulaklıklar kadar kaliteli oldukları yazıyordu. Benim aldığım ürün ise en az sony kadar kaliteli ses veriyor. İyi alışverişler.
not: Kablodaki ses kontrolü bile mükemmel çalışıyor. Sesi kısıp açabiliyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
kardeş yorumuna bakarak ben de almaya karar verdim şimdiden sağol, yanında bir de iRiver clix iyi gider heralde
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun dostum gerçi ben Sennheiser markasını kullanmadım benim için kulaklık dedinmi Etymotic bunun üzerine tanımam fiyat olarak baya pahalıdır ama orjinal ve ucuz bulursanız kaçırmayın derim sonra çok üzülürsünüz " wind130 " Etymotic ve baska marka kulaklıklar satıyor ER6i modelini tavsiye ederim satıcıdaki fiyatını pahalı bulursanız türkiye satıs fiyatı 149 euro+kdv
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
ER4 modelini ucuza bulursanız hemen kapın onunda türkiye fiyatı 279 euro+kdv
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|