![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
iriver x20 8 gb alacağım yardım
arkadaşlar forumun yenisiyim ve malsef ingilizcemde yok ilk alışverişimde yardımlarınızı bekliyorum.açık arttırmaya nasıl gireceğim yada bu ürünü nasıl almam gerektiği konusunda görüş öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.almak istediğim ürünün linki burda şimdiden yardımlarınız için teşekkürler................http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ksid=p3907.m29.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
roadpal dan alacaksan son anakadar fiyat verme onun ürünlerine son anda fiyat vereceksin
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
tavsiyen için çok teşekkürler dikkate alacağım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
|
aldın mı fatih kardeş?
bende almayı düşünüyorum da aldıysan yardımcı olursan sevinirim.
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
alamadım satıcı shipping listesinde türkiye olmasına ve parasını ödememe rağmen göndermedi parayı iade etti.shipping listesinde türkiyede olsa önce satıcıya sorulması gerektiğini öğrenmiş oldum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
ben roadpal dan 4 gb iriver x20 aldım tabi önce sordum Türkiye ye gönderiyomusunuz diye evet sizin için yaparız gibi otamatik cevap tarzı bi cevap geldi ben de sitedeki olumlu yorumlara bakarak aldım ve 7 gunde usps ile geldi bi zarfın içinde, bence almak istiyorsan bidaha dene belki ozmn tersine gelmiştir..
buarada ürünü 87$ a bidding ile aldım kargo 39.99$ kapıya geldi |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|