![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
eksik parça geldi
Arkadaşlar ben bu mp3.ü 01/10/07.de kazandım ve bana 10/10/2007.de geldi ama kutusuz ve içinde şarj adaptörü yok gelenler: mp3 player + usb kablosu + cd + kullanma kılavuzu
ne yapmam gerek yardım lütfen teşekkür ederim. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=016 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
verdiğiniz linkte bahsedilen kutu içeriğinde malesef adaptör yok. o yüzden herhangi bir talepte bulunamazsınız. Tabi cihaz usb'den de şarj oluyor olabilir. bunu hiç denediniz mi?
Bahsedilen kutu içeriği: 1 x Brand New OEM MP4 Player with 4GB Samsung Flash Memory 1 x English User Manual 1 x Driver/File Converter CD (Driver installation is required for Windows 98 only, no driver is needed for Windows ME/2000/XP) 1 x High Quality Earphone 1 x USB Cable Yani: 1. MP4 Player 2.Kullanım klavuzu 3.Sürücü CD'si 4.Kulaklık 5.USB kablo |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. sanırım usb.den şarj oluyor. ya 30 usd ile aldığım mp3.lerde bile şarj adaptörü var ve şık bir kutusu var buna yaklaşık 50 usd verdim kutusu bile yok. demekki daha dikkatli okumak ve okuduğunu anlamak gerek. çok teşekkür ederim iyi bayramlar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
bu arada satıcının feedback'larına biraz baktım. sanrım tüm gönderilerini kutusuz yapıyor. bu konuda birisi daha şikayet etmiş ve kutusu olmadığı için artık hediye edemeyeceğini söylemiş. bu arada bazı kişiler de açıklamalarda ürünün Londra'dan gönderileceğinin belirtilmesine rağmen Hong kong'dan geldiğini belirtmiş. yani bunlar aslında Honk Kong'dan gönderilen ucuz çin malı ürünler. özellikle bu lokasyon kandırmacasından sonra benim bu satıcıya güvenim pek kalmadı açıkçası.
Size de iyi bayramlar dilerim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
|
sen öle diyosun ama bende ipod nano var onca para veriyosun ve şarj aleti yok usb den şarj oluyo sonuç olarak katlanacaksın ama şarj aleti vardır alırsın bitane
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|