![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
sony nin
NW-E005f ürününü alabilirsin ama sakin mp4 tarzi çinden gelen ürünlerden alma ağlarsin |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
istceko teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
senin satıcı cevap özürlü zaten
satıcının aldığı negative feedback lerin neredeyse tamamı cevap vermediği için zaten. ama bence diğer feedback ler incelendiğinde siparişlerde sorun yok gibi duruyor. hack meselesine gelince bende aldım ve beklemekteyim. ama benim satıcı zaten belirtmiş 1 GB müzik alır 7GB bilgi depolayabilirsiniz diye. o yüzden açıklamaları çok iyi okuyup öle almak lazım ürünü. bekleyin ürününüz mutlaka glecektir. inşallah hackli değildir.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
olmaz bir hata var müzik hafızası ayrı veri hafızası ayrı olamaz ben şunu söyleyeyim çinden alınan ürünler (apple taklidi veya nomal olanlar) in çoğu 1gb az bir kısmıda 2 gb dir. ne yazarsa yazsın alırken dikkatli olmak gereklidir. her menşei çin olan üründe hackli olacak diye bişe yok bunuda belirtmek istedim
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|