![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
iriver t10 geldi
ebestdeal4u dan aldığım iriver t10 bugün gelmiş eve.Toplam 108$ ödemiştim.Gift falanda yazdırmadım ama adam kendiliğinden gift işaretlemiş.
22.06 da ödemeyi yaptım 25.06 da usps express mail ile gönderdi ve bugünde elime ulaştı. Tercümede yardımcı olan karaoğlan a birkez daha teşekkürler Bu mesaj en son " 07-09-2006 " tarihinde saat 10:48 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun güle güle kullan
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlısı olsun benimkilerden biri de İzmir'e sevk edilmiş yakında gelir, diğeri henüz sevk edilmedi.
Bu arada ürü nnasıl ilk görünümü nasıl, yani yeni gibi duruyor mu yoksa refurbished hadisesini ele veren noktaları var mı ?
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
refurbished olduğu sadece kutunun üstündeki yazısından anlaşılıyor.Belirtmişler yani refurbished olduğunu.
İlk izlenimim süper yani ses kalitesi,ses kaydı,radyosu falan mükemmel.Son sesi açmak imkansız.Kulaklığıda tatmin edici fakat kutudan ilk çıkardığından inanılmaz küçük görünüyor.Ürünün sayfasında satıcı kocaman resim koyduğu için heralde Bir son dakika gelişmeside yazayım buraya.Ürün mtp versiyon olarak geliyor.Windows Media Player 10 kurdum.Usb bağlantısını yapınca algılıyor fakat WMP t10 u görmüyor.Yani içine şu ana kadar şarkı atamadım.MTP to UMP yapayım diyorum ama cihazı görmeden oda yapılmıyor.Şu anda hala uğraşıyorum bakalım ne olacak ![]() ------------------------------------------- ohh be hallettim eflatun büyük ihtimalle sendede aynı problem olur.Ben linki buraya atayım.Sende halledersin http://www.misticriver.net/showthread.php?t=30939 buradaki fix.zip dosyasını indir ve içindeki bat dosyasını çalıştır.O birkaç dosyayı kopyalayacak windows klasörüne o zaman halloluyo.Çok mutluyum süper oldu mp3 player Bu mesaj en son " 07-04-2006 " tarihinde saat 09:27 PM itibariyle faruk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Hehehe, sağolasın, ürün gelmeden indirdim bile dosyayı.
Dediğim kadar var değil mi, ben iriveri de ipod'u da denedim. iriver'in eline su bile dökemez ipod ses kalitesinde...Ben de birkaç güne kadar bekliyorum ürünü gelince yazarım...
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar satıcının aşağıdaki ürünü hakkında ne düşünüyorsunuz satınalsam gümrüğe takılırmı birde kargo için ne kadar ödediniz.
http://cgi.ebay.com/SEALED-20GB-iRiver-H10-PORTABLE-COLOR-MP3-FM-PLAYER_W0QQitemZ140004392410QQihZ004QQcategoryZ486 83QQcmdZViewItem Bu mesaj en son " 07-09-2006 " tarihinde saat 10:49 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım ben hem T10 hem de bu linkini yolladığı H10 serisinden birer tane aldım. Ancak ayrı ayrı kargolattırdım, her ikisi de Türkiye'ye varmış. T10 İzmir'e bile sevkedildi ama bu yukardaki ürünü henüz İzmir'e sevketmediler ![]() Takılır diyemem ama hiç kimse de takılmaz diyemez. Bu konuda hiçbir garanti yok, ama ben takılmaz diye düşündüğüm için aldım, ve muhtemelen de takılmayacak ![]() Ben bu ürünü açık artırma ile 99 $'a kazandım Eğer almayı düşünüyorsanız açık artırmalara bakın. Ortalama 120 $ civarına gidiyor ama ben iyi takip ettim çok çok iyi bir fiyata aldım.
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
benimki de 1 temmuz da varmiş türkiye ye .. bende bekliyorum bakalim bugün gelebilir.
Bu mesaj en son " 07-05-2006 " tarihinde saat 10:48 AM itibariyle dyermaker tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Eflatun gelince bizi bilgilendirin birde kargoya ne kadar verdin?
Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bende merakla bekliyorum
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|