![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
20 gb iriver h10
satıcı:roadpal
alıcı:warcass iriver h10 20 gb mp3 player jukebox 70:58$ (ihale)+ 40$ (kargo)= 110.58$ USPS mail çok kelepir düştü bana şanslıyım benden sonra fiyatlar arttı genelde 85 lere kapandı ihaleler. 5 temmuzda parayı yatırdım 12 sinde türkiye ye gelmesine rağmen 18 inde elime ulaştı.Hiçbir vergi ve gümrük işlemi yapılmadı içim rahat ilk alış verişimi yaptım hemde ilk defa kredi kartı kullandım bu ikisini de aynı zamanda yapmak beni çok düşündürdü ama sonu iyi bitti. Roadpal mp3 player almak için özelliklede iriver en iyi satıcılardan biridir bunu çok araştırmıştım ve öyle oldugunu kendimde gördüm. Alet hakkında söylenecek fazla bir şey yok refurbished ama sanki yeni fabrikadan çıkmış gibi çok iyi ses kalitesi ve eqolizer destekleri mevcut kullanımı çok hoş tek eksisi biraz iricene(nokia 6600 kadar) ama 20 gb olması dolayısı ile taşınabilir hafıza olarak kullanımı çok iyi. Bu mesaj en son " 07-21-2007 " tarihinde saat 12:34 AM itibariyle warcass tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Roadpal iriver almak için iyi seçim ama genellikle yolladıgı kulaklıklar problemli oluyor yada hep bana denk geldi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun kardeş
bu roadpal hep refurbished satıyor ![]() kargo express miydi?
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkür ederim.
usps express mail ile yolladı ve 15 gün kadar olabilir demişti tam 14 günde elime ulaştı geç ama güç olmadı memnun kaldım dogrusu. kulaklık konusunda bir sorun yok bende orjinal schenheiser kulaklıklar anlaşması kolay biri koreli (roadpal) arkadaş ve oldukça yardımcı olmaya çalışıyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
deli oluom bu usps express nasıl ekspresse şuraya bak 14 günde gelmiş gemiyle gelse 10 günde gelir yaw
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Hocam hayırlı olsun.Bende roadpal a mesaj attım kargo ücreti konusunda ama mesaj yazmadı(:Kargo 40$ tutuyo galiba??
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
normal mp3 ler için istedigi fiyat bunlardır hangisini istedigini sen seçersin
Shipping & Handling: Standard Flat Rate Shipping Service: US $14.99 USPS Global Express Mail: US $29.99 USPS Global Express Mail: US $39.99 pmp 120 & pmp140 gibi büyük ve agır olan ürünlerdede bu bazen seçenek vermiyor direk 44.99 diye belirtiyor Shipping & Handling: US Postal Service Priority Mail: US $16.99 USPS Global Express Mail: US $44.99 Bu mesaj en son " 07-22-2007 " tarihinde saat 08:35 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
US Postal Service Priority Mail: US $16.99
bu kargoda kaç günde geliyo express te 14 günde geliyosa ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
benim paket 6 sında kargoya verildi 12 sinde türkiyeye geldi benim elime 1 hafta sonra ulaştı türkiyeye geldikten sonra türkiye içersinde daha cok vakit geçirdi yani...
Kargo ücreti 39.99 aldı benden ama duyduguma göre satıcılar kargo ücretlerinden de para kazanıyorlar ve ondan bu ücretler bazen değişik gelebiliyor pazarlık yapılabilir belki. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
tabiki kargodanda kazanıyor mesela en son aldıgım pmp 120 için hızlı ve güvenli gelmesi için 44.99 ödedim gelen paketde posta ücreti 28.99 ama aldıgım fiyata göre çok iyidi neredeyse bedeva bir fiyata almıstım su an fiyatları uçtu kargo dahil ödedigim fiyata bile ürünü alamıyor kimse
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|