![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
bugün nihayet sorunsuz bir biçimde geldi 16 sında kargoya verdi 19 unda teslim aldım
satıcı :nyagent canon 540 Refurbished fiyat:96,76 +49,95 =146,71 gonderi: fedex (kapıya kadar getirdiler sitesinde tamini teslim 23 ü diyordu) 3 günde geldi faturada 79 dolar gözüküyor gif olarak isaretli degildi artı firma adına gönderilmisti Bu mesaj en son " 07-19-2007 " tarihinde saat 02:46 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
harbiden süper alet... tam bir ipod killer... bende şu zippo yu satsamda sitemi açsam...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ilginç deil mi? hem gift deil hem faturalı hem şirket tarafından gönderilio ama gümrük sorunu yok belkide doğru olan budur fatura 100 usd yi geçmemesi yeterli sallamasyon gift yazdırtmak gümrükçüleri aptal yerine koymak gibi oluyo galiba .. emin değilim .. ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
türkiyede gümrük işlemlerine güven olmayabilir ne yapacakları belli olmaz ama bakarsın 50 liralık malı pahalıdır diye gümrükler 300 liralık malı görmezden gelirler bizim ülkemizde kurallara kim uymuş ki...
Bu mesaj en son " 07-21-2007 " tarihinde saat 01:31 AM itibariyle warcass tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Ben de clix 2 almayı düşünüyorum.Fiyatı gayet uygun diyelim ki ürün gümrükte tekıldı bana en fazla ne kadara mal olur?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
hocam fedex ile takılırsa ki şu ana kadar forumda birinin takıldımı duymadım
fedex ile gelirken gümrüğe takılırsa galiba ayvayı yiyomuşuz bilmiom bende tam olarak
|
|
|
#17 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
cok güzel mp3 player. bende bundan alicaktim ama PDA aldim.parayi toparlsam bundan da alirm.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Demek durum o kadar vahim ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|