![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
refurbished olduğunu nasıl anları
Arkadaşlar ebayda mp3 ilanındahttp://cgi.ebay.co.uk/iRiver-CLIX-2nd-version-U20-4G-w-Sporty-case-Armband_W0QQitemZ300124816381QQihZ020QQcategoryZ11 4622QQrdZ1QQcmdZViewItem new yazıyor peki bu ürünün refubished olmadığını nasıl anlarız
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
satıcı roadpal sıfır ürünler satar.. Daha önce forumdan alan arkadaşlar olmuştu. Ayrıca ürün açıklamasında brand new diyor. Yani ürün sıfır. Refurbished olsa refurbished yazardı..
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yazıyor ama değil işte kendisinede mail attım bu ürün refurbishedmi diye yes sir dedi Ürünün üzerinde Excellent After service yazıyor |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
roadpal Refurbished satar ender olarak yeni ürün satar gönderilerini av sense inc. adına yapıyor kendileri iriver tamir firmasıdır artı olarak ekliyecegim düsünmeden alın ondan okadar ürün aldım sonuncu ürünüm hariç problem yasamadım ondada problem posta idaresinden kaynaklandı isini iyi biliyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Yani yeni diye satacak ama gönderilen ürün refurbished olacak sahtekarlık bu başka birşey değil ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
hi, this is roadpal.
so sorry for this issue. there was a mistake form our factory. so we want to refund your shipping payment. Could you withdraw your negative feedback from us? we will refund your shipping payment once you withdraw your negative feedback. thanks let us know regards Roadpal Could Şimdi roapal bu msj geldi ne yapmam lazım ben negatif feedback verdim bu kişiye |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
yaw bu refurbished ne demek oluyor arızalı falanmı yoksa kullanılmıs falanmı?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
refurbished yani fabrikaya geridonmus parcasi degisip gene yeni gibisatilan mal iyidir
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
peki brand new open box ne demek? ne farkı var brand new den, used veya refurbished mı, yoksa satılıp da kullanılmadan iade mal mı? nedir aceba?
url si: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=250217547357 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|