Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-27-2007, 09:37 PM   #1
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

MP3-MP4 Player inizin Hackli Olup Olmadigini Anlayin(Resimli)

1.ADIM

Ilk once linkini verdigim programi indirin.Bu program buyuk ihtimal playerinizla gelen cd nin icindede mevcuttur.
DOWNLOAD

2.ADIM

Programi acin,soyle bir ekranla karsilacaksiniz...

"Low Format" i isaretlemeniz gerektigine dikkat edin..

Sonra diger sekmeye gecin....

Kayan cubugu en saga dayayin ve "Start" a basin...

Buna "Yes" deyin...

Islem biraz zaman alicaktir,bu sirada mp3-mp4 playerinizin bilgisayardan kopup tekrar baglandigini goreceksiniz..

Islem bitince bu ekran gelicek....

3. ADIM

Bilgisayarim i acin ve F5 e basin..Buyuk ihtimal 2 tane kaldirilabilir disk goreceksiniz.Gormezsenizde panik yapmayin ,herkeste cikmayabiliyor(bende cikmamisti)

Simdi gene "Partition and Encrypt" sekmesine gidin ve bu sefer kayan cubugu resimdeki gibi sola dayayin ve start a basin...

Gelen ekrana Ok deyin

4. ADIM

Bilgisayarimi acin ve kaldirilabilir diskinize(mp3-mp4 playerin diski) mouse un sag tusuyla tiklayip "Format" a tiklayin...

Gelen ekranda kapasite basliginda gercek degeri gorecekseniz.eger mp3-mp4 playeriniz hackli ise 2gb a kadar olan alanlar icin "Fat" i secin,resimdeki gibi uygulayin."Fat" dosya sistemi 2gb a kadar destek verir.Ama kapasite daha yukari ise "Fat32" yi secin...

"Ok" deyin

Ve islem tamam...
kesikbas is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-27-2007, 09:52 PM   #2
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

werdiğin bilgiler için teşekkürler dostum...
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2007, 04:18 PM   #3
xwxy
Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: xwxy is on a distinguished road

dostm programı yukledimde çalıştıramadım acaba progda bir problemmi var
xwxy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-13-2007, 02:43 PM   #4
hakkanba
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: hakkanba is on a distinguished road

Program bilinmeyen dosya olarak gözüküyor. Tekrar upload edebilirmisin?
hakkanba is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-13-2007, 04:01 PM   #5
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

denedim,linkte ve programda bir sorun bulunmamakta...
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2008, 12:51 AM   #6
hakkanba
Taze Üye

Ünü: hakkanba is on a distinguished road

şimdi arkadaşlar bu programın mantığını tam anlayamadım. Bana 8 gb ürün geldi. Bu programda ilk başta 4 gb çıktı. İkinci bir defa aynı işlemi yaptığımda 1 gb a düştü. Üçüncüsünüde denedim Allahtan daha fazla düşmedi

Ayrıca başka bir ürüne bu işlemi uygularken bilgisayar hata werdi ve işlemi tamamlayamadım. Ama şimdide işlemin yarı kalmasından mp4 açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
hakkanba is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-2008, 12:07 AM   #7
adams
Taze Üye

adams kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: adams is on a distinguished road

Alıntı:
hakkanba tafarından gönderildi
şimdi arkadaşlar bu programın mantığını tam anlayamadım. Bana 8 gb ürün geldi. Bu programda ilk başta 4 gb çıktı. İkinci bir defa aynı işlemi yaptığımda 1 gb a düştü. Üçüncüsünüde denedim Allahtan daha fazla düşmedi

Ayrıca başka bir ürüne bu işlemi uygularken bilgisayar hata werdi ve işlemi tamamlayamadım. Ama şimdide işlemin yarı kalmasından mp4 açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Hp format tool diye bir program var.Benim çok işime yaradı şimdiye kadar.Diske temiz format atar ve player'in kaç gb ise gerçeğini gösterir zannedersem.
adams is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-2008, 02:34 AM   #8
yesilg
Kallavi Üye

Ünü: yesilg is on a distinguished road

Alıntı:
hakkanba tafarından gönderildi

Benim de başıma gelmişti. Aleti açamzsın ama bilgisayar görür ve muhtemelen hafızası artık olarak bıraktığı 17MB falandır.MP3 utulitiesten tekrar format at çözülmesi lazım.
yesilg is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-2008, 08:47 PM   #9
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
kesikbas tafarından gönderildi
1.ADIM

Ilk once linkini verdigim programi indirin.Bu program buyuk ihtimal playerinizla gelen cd nin icindede mevcuttur.
DOWNLOAD

2.ADIM

Programi acin,soyle bir ekranla karsilacaksiniz...

"Low Format" i isaretlemeniz gerektigine dikkat edin..

Sonra diger sekmeye gecin....

Kayan cubugu en saga dayayin ve "Start" a basin...

Buna "Yes" deyin...

Islem biraz zaman alicaktir,bu sirada mp3-mp4 playerinizin bilgisayardan kopup tekrar baglandigini goreceksiniz..

Islem bitince bu ekran gelicek....

3. ADIM

Bilgisayarim i acin ve F5 e basin..Buyuk ihtimal 2 tane kaldirilabilir disk goreceksiniz.Gormezsenizde panik yapmayin ,herkeste cikmayabiliyor(bende cikmamisti)

Simdi gene "Partition and Encrypt" sekmesine gidin ve bu sefer kayan cubugu resimdeki gibi sola dayayin ve start a basin...

Gelen ekrana Ok deyin

burada kırmızı okla gösterilen kayan çubugu ok yonunde en sona getirin ve start deyin gerçek degerini göstermesi gerekir egen 17 mb gibi birsey gösteriyorsa bu sefer kayan çubugu tam tersi tarafına en sona getirip start deyin gerçek degeri çıkar
Eski 01-13-2008, 05:24 PM   #10
cb.SLi
Taze Üye

Ünü: cb.SLi is on a distinguished road

bana bir mp4 geldi numune olarak ürün 8 GB ve settings den disk bilgisine girdiğimdede 8 GB ama bilgisayara taktığımda 3 MB bu nasıl oluyor? 3 GB olsa tamam dicem ama 3MB ya?
cb.SLi is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık