![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
MP3-MP4 Player inizin Hackli Olup Olmadigini Anlayin(Resimli)
1.ADIM
Ilk once linkini verdigim programi indirin.Bu program buyuk ihtimal playerinizla gelen cd nin icindede mevcuttur. DOWNLOAD 2.ADIM Programi acin,soyle bir ekranla karsilacaksiniz... ![]() "Low Format" i isaretlemeniz gerektigine dikkat edin.. Sonra diger sekmeye gecin.... ![]() Kayan cubugu en saga dayayin ve "Start" a basin... ![]() Buna "Yes" deyin... Islem biraz zaman alicaktir,bu sirada mp3-mp4 playerinizin bilgisayardan kopup tekrar baglandigini goreceksiniz.. ![]() Islem bitince bu ekran gelicek.... 3. ADIM Bilgisayarim i acin ve F5 e basin..Buyuk ihtimal 2 tane kaldirilabilir disk goreceksiniz.Gormezsenizde panik yapmayin ,herkeste cikmayabiliyor(bende cikmamisti) ![]() Simdi gene "Partition and Encrypt" sekmesine gidin ve bu sefer kayan cubugu resimdeki gibi sola dayayin ve start a basin... Gelen ekrana Ok deyin ![]() 4. ADIM Bilgisayarimi acin ve kaldirilabilir diskinize(mp3-mp4 playerin diski) mouse un sag tusuyla tiklayip "Format" a tiklayin... ![]() Gelen ekranda kapasite basliginda gercek degeri gorecekseniz.eger mp3-mp4 playeriniz hackli ise 2gb a kadar olan alanlar icin "Fat" i secin,resimdeki gibi uygulayin."Fat" dosya sistemi 2gb a kadar destek verir.Ama kapasite daha yukari ise "Fat32" yi secin... ![]() "Ok" deyin ![]() Ve islem tamam... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
werdiğin bilgiler için teşekkürler dostum...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
dostm programı yukledimde çalıştıramadım acaba progda bir problemmi var
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Program bilinmeyen dosya olarak gözüküyor. Tekrar upload edebilirmisin?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
denedim,linkte ve programda bir sorun bulunmamakta...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
şimdi arkadaşlar bu programın mantığını tam anlayamadım. Bana 8 gb ürün geldi. Bu programda ilk başta 4 gb çıktı. İkinci bir defa aynı işlemi yaptığımda 1 gb a düştü. Üçüncüsünüde denedim Allahtan daha fazla düşmedi
Ayrıca başka bir ürüne bu işlemi uygularken bilgisayar hata werdi ve işlemi tamamlayamadım. Ama şimdide işlemin yarı kalmasından mp4 açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Benim de başıma gelmişti. Aleti açamzsın ama bilgisayar görür ve muhtemelen hafızası artık olarak bıraktığı 17MB falandır.MP3 utulitiesten tekrar format at çözülmesi lazım. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bana bir mp4 geldi numune olarak ürün 8 GB ve settings den disk bilgisine girdiğimdede 8 GB ama bilgisayara taktığımda 3 MB bu nasıl oluyor? 3 GB olsa tamam dicem ama 3MB ya?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|