![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ama ınsanın aklında suphe kalıyor |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bir de virüs taramasından geçirdiniz mi rahatlıkla kullanabilirsiniz Karamsar olmayın, hepsi hackli olacak diye bir şey yok. Her şey normal gözüküyor ![]()
|
|
|
|
#23 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
hersey sorunsuz du ama sımdı ılgınc bır sey oldu
funda arar albumu tam 11 gb gorunuyor :S ve sılemıyorumda hata verıyor format atmam ıyı olurmu ? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Evet bu bir hack belirtisi. Ancak ne kadar hacklendiğini bilmiyoruz şuanda. Format atabilirsin tabiki. Format atmak bir bozukluk yapmayacaktır, rahat ol. Ve daha sonra yeni denemeler yap. Bilgisayarın gizli dosyaları açabiliyor mu kontrol et. (en çok rastlanan virüs türüdür)
![]()
|
|
|
#25 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
evet sorun var sılemıyorum ve gızlı dosyaları goster yaptım mılyonlarca alt klasor var
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Sana tavsiyem başka bilgisayarlarda bunu kullanma. Virüs tehlikeli olabilir. Bu hackli şeylerle o kadar uğraştım ki gına geldi artık. Bir sürü virüs türü var. Son sürüm programlar ile ancak etkisiz hale getirilebiliyorlar. Geçmiş olsun. Bence şikayet et
![]()
|
|
|
#27 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() sımdı format attım.funda ararı yenıden yukledım sorun yok gıbı sımdı 3,5 gb kadar sarkı atıyorum ( bıraz uzun sursede ) sonra yenıden test edecegım. Nod32 vardı bılgısayarımda dun bır program yuzunden kaldırmıstım tam denk geldı yanı suan bılgısayarımda vırus yazılımı yok bırazdan nod32 yı kurucam tekrar ve tarama yapacagım ( bu arada ılgın ıcın tesekkurler ) |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
programı indirdim fakat bilinmeyen dosya olarak gözüküyor
açılmıyor program edit:sorun halledilmiştir Bu mesaj en son " 11-17-2008 " tarihinde saat 07:26 PM itibariyle commandant tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|