Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-19-2007, 02:05 AM   #1
Markaci
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Markaci is on a distinguished road

4 GB MP4 Player---Yardim

Satıcı:smile_plus168
Yer:Hong Kong
Ürün Fiyatı:21 Pound = 54 YTL
Posta ücreti:yok
Varış Süresi: 8 gun (inanilmaz)
Ekstra bir ucret yok, PTT gorevlisi adrese teslim etti.

Urun gercek 4GB MP3-MP4 Player internette bolca bulabileceginiz ME2 marka. Urunun radyosu guzel, mp3-mp4 kullanimi da basit. Urunu test ettim, 4 GB tan fazla dosya kabul etmiyor ve dosyayi tekrar geri yollayinca bozma gerceklestirmiyor.
Yalniz daha sonra yukledigim tum mp3 album dosyalarini silip, hepsini tek dosyada yuklemeye karar verdim. MP3 dosyalari silinince yenilerinin yuklemesini kabul etmiyor su an icin. Bu urunlerden fazla anlamadigim icin elimden birsey de gelmiyor. Saticiya mesaj attim birkac saat once ama su ana kadar donus olmadi. Bu urunlerde format nasil atariz, veya baska bir onerisi olan arkadas varsa yardimci olabilir misiniz? Su an sadece radyosu sorunsuz. Sonucta bu halde bile elimden cikarsam aldigim fiyata yaklasabilir.

Saticinin 3889 islemde %98.9 feedback i olumlu, gunde 100 civarinda satis gerceklestiriyor. olumsuz olanlarin sadece yarisindan cok azi hacked diye gozukuyor, buyuk kismi kargo sorunu.

http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayIS...d=290126429934

Bu mesaj en son " 06-19-2007 " tarihinde saat 03:17 AM itibariyle Markaci tarafından düzenlenmiştir....
Markaci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2007, 02:31 AM   #2
BaDDoG
Kallavi Üye

BaDDoG kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: BaDDoG is on a distinguished road

Bu satıcıdan mp3 player alanlar olmuştu forumdan. Ve hackli olduğunu söylemişlerdi.. Hemen dispute açın ve paranızı geri isteyin derim! Forumda playerın nasıl formatlanacağını ve gerçek boyutunun öğrenileceği anlatılmıştı.. Arama bölümünden bulabilirsiniz... Ürününüz ne yazıkki hackli..
BaDDoG is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2007, 03:06 AM   #3
Markaci
Üye

Cd icinde sadece conventer lar var, MP3 player disk tool veya benzer birsey yok. Dispute bende dusunmustum ama sonucta Hong Kong a kendim kargolamam lazim o da zaten 8 pound. Ben alirken hackli olabilecegini dusunerek almistim, sonucta 2 gb olsa bile 54 YTL iyi fiyat, 1 gb ta bile fena sayilmaz. Saticinin negatif feedbacklerinin cok azi hack ten bahsediyor, tmm bazi yabancilar konudan anlamadiklari kesin ama sonucta urunle ilgili sonradan yorum yapilabiliyor ebay da, saticinin hepsini hackli gondermesi imkansiz bu durumda.
Markaci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2007, 01:45 PM   #4
xwxy
Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: xwxy is on a distinguished road

Bende bu satıcıdan mp4 player aldım henüz elime ulaşmadı ama bu satıcıyla iletişime gecerseniz ürünüm hackli diye satıcı bir yanlışlık olduğunu söylüyor ve size yardımcı olmak istiyor forum da benzerleri var bu durumun

http://forum.iyibey.com/ceviri-boelu...len-mesaj.html
xwxy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2007, 05:19 PM   #5
Turx
Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: Turx is on a distinguished road

bende 3 tane 2gb aldım.. 1 tanesi hack li çıktı... onu da fb verdikten sonra anladım...
Turx is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-22-2007, 12:55 PM   #6
Markaci
Üye

Urun kontrol edildi, tertemiz bir 2 GB cikti. Bence bu bile fiyata uygun.
Eski 06-22-2007, 01:27 PM   #7
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Başta kontrol ettim, 4 GB dosya atıp geri yükledim demiştiniz? Daha sonra nasıl kontrol ettiniz?
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-25-2007, 10:32 AM   #8
Markaci
Üye

Alıntı:
Meraklı tafarından gönderildi
Başta kontrol ettim, 4 GB dosya atıp geri yükledim demiştiniz? Daha sonra nasıl kontrol ettiniz?

Sayin merakli,
Anladigim kadariyla adamlar kendilerini gelistirmisler, Gercekten urun 4 GB liktan fazla dosya almiyor. Rahatca 2 GB lik dosyadan sonra word, pdf benzeri bile alip flash disk gibi kullanilabiliyor. MP3-MP4 player dan tekrar bilgisayar a sorunsuz yukleniyor ve calisiyor. Ama dikatlice inceleyince aralardaki birkac mp3 ve video da format error veriyor. Daha sonra player disk tool ile kontrol ettim. Urun 2 GB. Bu fiyata 2 GB gercekten iyi, ama saticinin yorumlari okuyunca 4 GB diye 2 degil de 1 bile gonderebilir. Satici guvensiz.
Eski 09-21-2007, 08:06 PM   #9
kazuya20
Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: kazuya20 is on a distinguished road

arkadaşlar ebay da orjinal sony iriver gibi aletler war.we hepsi orjinal.fiyatları da türkiyeye göre süper.neden bunları almak yerine markasız çin mallarını aldığınızı anlayamıyorum.+olarak bu cihazın türkiye fiyatı da böyle zaten neden gümrük riskini göze aldınız anlamış değilim:S ++o aletler bozulursa kendiniz yapmak zorundasınız hiçbiyer yapmaz parayla bile yaptıramassınız ama sony i al götür sony satan yere tamamdır
kazuya20 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-21-2007, 09:20 PM   #10
bagislar
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: bagislar is on a distinguished road

bu satıcıdan 3-4 tane mp4 player aldım 2 gb lık ama hepsi 1 gb çıktı. bende negatif feedback vermiştim.
bagislar is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık