![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
gelenler..
arkadaslar timeparadise dan aldigim seiko saaimle unbeatablewholesale dan aldigim lacoste polo yaka tshirt um geldi
saat biraz gec geldi ama babalar gunune yetisti.. saati 12 mayista aldim 1 haziranda geldii..biraz uzun surdu ama olsun sonunda geldi en azindan..lacoste tshirt um ise accaip hizli geldi..26 mayista kargoya verildi..ve 1 haziranda elimdeydi bende inanamadim.. ve gercekten ikiside cok kaliteli ikiside orjinal..unbeatablewholesale i tavsiye ederim ama saat konusunda pokemonyu ustune taninam saat 10 gunde elime gecmisti... iyi alisverisler..
En iyi tecrube yasayarak ogrenilendir... Bu mesaj en son " 08-11-2006 " tarihinde saat 03:10 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan kemal
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
|
iyi günlerde kullanman dileğiyle kemalfatih
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
eywallah saolasiniz..
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
"timeparadise"dan saat..
iyi günler,
camianızı dün tanıdım. gerçekten faideli şeyler öğrendim. ilgili arkadaşlara teşekkürler. Bu arada; ben de "timeparadise"dan bir saat arttırması kazandım. ödemeyi yaptım. satıcı kargoya verdiğini söyledi ama sorduğum halde bana herhangi bir tracking numarası felan vermedi. yola çıkalı 5 gün oldu. haliyle şuan sadece bekleme modundayım. açıkçası elimden başka bişey gelir mi, onu bilmiyorum. acaba "timeparadise"ın çalışma sistemi mi böyle, onu da bilemiyorum?.. kemalfatih, senin "timeparadise" tecrüben nasıl oldu (gümrük, posta, vs,..)?..Biraz daha detaylandırabilir misin?.. teşekkürler.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|