![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
mp3-mp4 satıcıları
mp3 satıcılarını bir duzene sokalım biz hataya düstük bari bizden sonra alacak arkadaslar aynı hataya düsmesin herkes aldıgı satıcıları söylerse hangileri hacklanmıs hangileri gerçek degerini satıyor bilerim
satıcı : dance_wilson18 boyutlar: 1 gb 2 gb 4 gb 8 gb durumu : hacklı gerçek boyutu : genellikle sattıgının yarısı satıcı : ed2city boyutlar : 8 gb durumu : hacklı gerçek boyutu : 2 gb benden simdilik bukadar en kısa zamanda listeyi genisletecem |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar lutfen son zamanlarda satin aldiginiz urunlerde sorun olan,hacklenmis olan ve size zorluklar cikartan saticilari paylasin ki benim gibi ilk defa ebayden biseyler satin alacaklar vede mp4 alacak olanlar magdur olmasin.Saygilar...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
up .....mp4 almayı düşünüyorum ebay ve paypal üyeliğimi ve verfied hallettim sıra güvenilir satıcı bulmada
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
aşağıda hackli mp4 satan satıcıların isimlerini veriyorum(benim tespit ettiklerim)
power_player88 rapidestore digiseller88 smile_plus168 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
4GB yerine hackli 1GB gönderdi satıcı: rapidetrade ürünlerini sakın almayın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Millet ne dolaplar çeviriyormuş be hackli falan... Allahtan 2 tane saat aldım hiçbir problem çıkmadı şimdiye kadar. MP4 işi sakata benziyor.
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar ebayda "digimp4" adlı kullanıcıdan 4 gb lık mp4 aldım ama ürün hacklenmiş. Gerçek boyutu 1 gb. Adamın 6000 küsür satışı war ama %99,3 olumlu yorumu war.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Digimp4 e mail attım ürünün 4 gb değil 1gb olduğu hakkında. O da cevap oalrak bu yanıtı göndermiş.
Dear friend, Thank you for your contact. There are two drives of the item. The playable and recordable capacity of the item is 1GB, and the capacity for storing data files is 3GB, please check the two together. You can see the description on page of the item. Thank you for your kind understanding! Have a nice day! İngilizceyi iyi bilmediğimden tam anlayamadım. İki farklı sürücüden bahsediyor. Anlayan warmı? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
üründe çift sürücü olduğunu oynatma ve kayıt kapasitesinin 1gb,depolama kapasitesinin 3 gb olduğunu yazmış.anlayışın içinde teşekkür ediyomuş
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bana sallıyor gibi ,geldi. Böyle birşey mümkünmü?
Bilgisayara taktığımda 1 gb gösteriyor. Hatta 1 gb dan fazla bir dosya attım. Disk dolu uyarısı geldi. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|