![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
MP4 alanlar lutfen dikkat
mp4 almak ısteyen arkadaslar lutfen dikkat cinden aldıgınız 4 gb ve 8gb olan tum mp4ler hacklenmıstır ayrıca 2 gb olarak ben 2 tane aldım ikiside 1 gb cıktı
satıcı adı: smile_plus168 kargo ondan yolluyo fakat butun mp4lerı özellıkle nokia pilli olanlar bile 2 gb deil 1 gb herkesin dikkatine bu adamdan mp4 almayın |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
biriniz öneriyor biriniz kaçın diyor... bende şimdi bu adamdan 2gblik lerden sipariş verdim... ama ipod tarzı olanlardan....ne olacak şimdi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
hacklenmıstır ne demek arkadaşlar bilenler lütfen açıklasın benim gibi bu konudaki cahillerde öğrensin.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu konu daha önce formda tartışıldı lütfen arama modunu kullanın saygılar
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Aşmış Üye
|
Alıntı:
saygılar.....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ya güzel kardeşlerim neden bu kadar çok uğraşırsınız mp4 almaya.Zaten yine aynı fiyata türkiyede bulunuyor.Yapmayın ya.Hadi gidin amerikadan orjinal ıpod benzeri bişeyler alın tamam bişey demem ama sahte malada para verilmezki.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
EVET DOĞRUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
Ben de 8gb lık aldım,, PC ye taktım, bir de baktım, o ne!! 7,99 gb.. hacklenmiş.. (hey Allah'ım ya genelleme yapmada üzerimize yok...) Al benimki de hong kong tan geldi ,,ama hackli değil.. nolcak şimdi.. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
İlginç bir tane bile hacklenmemişini görmedim saygılar
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürünün içine 8 gb veri atıp hepsini bozulmadan sorunsuz bir şekilde geri alabiliyormusunuz? Bunu deneyin büyük ihtimal dosyalar bozulmuş olacak. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|