![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Sorunsuz Mp4...
Oncelikle forum icin tesekkurler,bastan sona okudum.Sayenizde butun asamalari hallettim.Artik sadece alisveris kaldi
Ve ilk alisverisimdede mp4 almayi dusunuyorum.Yalniz bu bolumde bir ikilem var,saticinin biri tavsiye edildikten sonra bir baskasi 2-3 gun sonra sorun yasadigini belirtiyor.Ondan dolayi 1 haftadir bakinmama ragmen hala bi saticida karar kilamadim. Bu konularda deneyimli gorunen bir arkadasa ozel mesajda attim ama sanirim yeni uyeyim diye sallamadi ![]() Lutfen son haftalarda sorun cikarmayan,hacked satmayan bir satici biliyorsaniz tavsiyede bulunun. Saygilar... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
sanırım benden bahsediyorsun yanlıs hatırlamıyorsam sana cevap vermistim ve bana sorunsuz mp4 e daha rastlamadım kendine alacaksan marka al üründe satıcıda tavsiyesinde bulunmustum yine bulunayım satıcıda üründe degismez benim için satıcı mstation_mp3 ürün iriver ama fiyatını uygun düsüre bilirsen sattıgı diger ürün ubi ipodları pahalı gidiyor bir baska satıcı daha ekliyeyim roadpal
Bu mesaj en son " 05-19-2007 " tarihinde saat 05:18 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|