![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
hongkong dan mp4 player geldi
nihayetinde hongkong dan mp4 player geldi simdi teslerini yapacam hacklanmıs olup olmadıgına dahil sözde 8 gb ama ben 2 niyetine aldım gelmesine geldi ama
ptt sitesinide göçertti yoldaki 3 paketimde teslim edildi gözükmeye basladı e türk işi 4 niyetine 1 teslim harbiden 8 lik çıkarsa bilgi veririm |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
evet tamin ettigim gibi 2 gb çıktı
ne demisler yan sanayi almıyacan irivere devam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
bende hong-kongdan bi mp4 player aldım.acaba seninki kaç günde geldi?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
hack li olup olmadığı
Alıntı:
1-mp3 playerin hackli olduğunu nasıl anlıyoruz 2-mp3 playerin 2-4-8 gb olduğunu nasıl anlıyoruz.??? şimdiden teşekkür ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aradigin cevap burada... http://forum.iyibey.com/mp3-player-m...n-resimli.html |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
satıcı
Alıntı:
birde satıcının adını yazsaydın bizde ondan almazdık teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar.ilk kez mesaj yazıyorum..ve bu sitenin varlığını duyduğumda çok sevindim..benim gibi orada alışveriş yapan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak hepimiz için daha verimli alışverişe neden olacak..
konuya gelince bende hong kongtan 8gb lık mp4 player aldım ama cihaz sürekli kilitleniyor...kargo dahil 48 dolara almıştım..ucuz etin suyu hesabı...böyle problem yaşayan başka arkadaşlar varsa ve sorunlarını giderdilerse bana yardımcı olurlarsa sevinirim... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
hong hong dan gelen mp4 4gb değil hakli 1gb çıktı satıcı : rapidetrade
bu satıcıdan ürün almayın |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
nevzat kardeş bu adam şu anda türkiyeye mal göndermiyor yoksa adamı se mi kızdırdın yav!![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
şaka gibi ... nasıl olurda bu şekilde satış yapabiliorlar 8 gb yerine 2 gb veya 1 gb çıkması basbaya dolandırıcılık
verilen isimelrdeki satıcılara da baktım fena da değil ayrıca.. feedback leri de pozitiften geçilmiyor eğer burayı okumasaydım ben de alabilirdim 8gb zannedip boyle satıcıları muhakkak şikayet eden vardır .. ebay nasıl böyle şeye izin veriyor hayret.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|