Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-12-2007, 03:39 PM   #1
yesilg
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: yesilg is on a distinguished road

Smile HongKong'tan MP4 Player

3.12.2007 tarihinde aldım. 8.12.2007 tarihinde HongKong'tan çıktı. 10.12.2007'de Türkiyeye ulaştı. 11.12.2007'de Postaya verildi. 12.12.2007 tarihinde elime ulaştı.

Ürün açıklamasında 4GB idi ama gerçekte doğal olarak 2GB çıktı. Ama buna da çok memnunum çünkü toplam 33YTL'ye almış oldum. Ürün hafızası hariç çok güzel. Harfler biraz bozuk olsada türkçe menü de var.
yesilg is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-13-2007, 12:53 AM   #2
c4n
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: c4n is on a distinguished road

Hayırlı olsun Bende ipod almayı düşünüyorum.Türkiyeye gönderim yapan iyi bir satıcı varmı acaba?
c4n is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık