![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
belki gelme sekilleri farklidir... ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Arkadaşım bu aldığınız mp4lerinde tuş takımları aynı ipodlar gibi dokunmatik mi? Yani yuvarlak şekil üzerinde parmağını gezdirince menü hareket ediyor mu? Ses,şarkı veya foto gibi...
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
hayır dokunmatik degil
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
arkadaslar bu urunlerden almayın boşu boşuna para veriyorsunuz bunlara
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
siz mi karar vereceksiniz paramızı nereye harcayacağımıza?? ayrıca gayet kullanışlı ve güzel |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Paranızı nereye harcayacağınızı elbette kimse söyleyemez ancak zamanla ne kadar kalitesiz bir ürün olduğunu siz de kabul edeceksiniz Bu arada playera 2 GB veri yükleyip tekrar HDD'ye geri attınız mı? Yani gerçekten 2 GB mı? Keza USB'den veri aktarım hızı ne kadar? (Total Commander gibi aktarılan verinin o anlık hızını gösteren bir programla denemenizi tavsiye ederim) |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
selam
Evet bunlar önemli ...
|
|
|
#18 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Satıcı power seller ve 39498 gibi yüksek rakamda satış yapmış. 2002'den beri üye.. 98.2 çok iyi bir feedback değil ama bu kadar çok satışta anlaşılabilir. Feedbackinde hiç hacked player diye bir ibare görmedim. Yine de kontrol etmesinde fayda var. 2GB'ı doldurup sorun var mı bakmak iyi olur.. Bu fiyata elbette kalite çok iyi değildir ama EBay'den alınan her mp4 hackli olacak diye bir kural yok.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Bir süredir bu konuda haber yok. Ben sonucu merak ettim açıkçası.. Cihaz hackli miymiş?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Aşmış Üye
|
Hediye olarak işaretledi ve üstüne nedense camera aksesuarı yazmış
![]() Gümrükten sorunsuz geçti üstelik radyolu. [/quote] öncelikle hayırlı olsun.bu dediğin durumu yani kamera aksesuarı yazması olayını kendi mi yaptı?yani bir yanlışlıkla olmuş olmasın? ha bi de istesek bu olayı bizim için de bilerek yapar mı acaba??????* ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|