![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Mükemmel Mp3 Satıcısı- Tavsiye
Satıcının adı " dance_wilson18 (1669) 99.2% "
Kendisinden 2 ürün aldım.Çok başarılı bir mp4 player geldi.Sonradan gelen ürün bozuk çıktı ve kendisine dispute açtım. Geri yollamamı ve ürün eline geçtiği gibi parayı iade edeceğini bildirdi.Son derece kibar ve anlayışlı bir insan.4 Gün içinde parayı geri aldım(Geri yollamamdan itibaren).Kendisiyle alışverişim sürecektir. Neden tavsiye ediyorum daha önce forumdan alan arkadaşlar vardı ve memnundular.Ben de olumsuzluk yaşamış biri olarak şunu yazayım istedim; mp4 player alacak arkadaşlar ya üründe bir sakatlık olursa diye düşünebilirler,satıcı sorgusuz sualsiz ürünü geri alıyor,iletişimi koparmıyor,parayı da hemen geri veriyor. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
dance_wilson18 adlı satıcıdan ben de mp4 player aldım. Kalitesi oldukça iyi. (Beyaz ME2 marka 4 GB mp4 player)
Mesajlarında gayet kibardı ve her soruma cevap verdi. Eğer geri ödeme konusunda da bu kadar iyiyse o zaman kesinlikle tavsiye ediyorum ben de. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
ürün elinize kaç günde geçti onuda söyleseniz
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
1 hafta..... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
sanırım bir seye dikkat etmemissiniz hacklanmıs cihaz satıyor hacklanmis oldugunu suradanda kolayca anlaya bilirsiniz me2 mp3ler
pink 512 mb blue 1 gb sirver 2 gb green 4 gb black 8 gb sıralaması gidiyor |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
slm
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
geçen gün ptt ye gidip sordum amerika veya çin 500gr küçük kutu Acele Posta ile gönderirseniz 22 ytl dier türlü havayolu postası 14ytl, karayolu veya gemi ile (15 günde felan gidiyomuş) 8ytl.... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar ebaydan ilk defa alış yapıcam vede tavsiye ettiğiniz "dance_wilson18" adlı satıcıdan mp4 alıcam yannız bu satıcının saatığı ürünlere nasıl ulaşabilirim satıcının bir sayfası varmı ebayda?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
hacklanmıs ürün sattıgı için ebaydan atıldı
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Peki tavsiye edebilceğiniz başka satıcı varmı mp4 almak için ?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|