![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
1 tane istedim 2 tane geldi
Uzakdoğulu bir satıcıdan 4GB mp3/mp4 player kazanmıştım 1 tane . 35$ ücret ödedim. Fakat aynı günde ayrı ayrı paketlerde 2 tane aynı üründen geldi. Buda benim şansım herhalde.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim satıcının adını söylede bir de biz deneyelim belki bizede aynısı olur Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
yakında satıcıdan uyarı delebilir.
Alıntı:
selamlar, ebaydaki çoğu satış dükkanı ekip olarak çalışır.bazen böyle yanlışlıklar olabiliyor.biri diğerine danışmadan iş yapabiliyor. hatta daha önce parayı almadan ürünü yanlışlıkla gönderen satıcı olmuştu.adamda ürün eline geldi nasıl olsa diye parayı ödememişti. ay sonunda hesaplar kontrol edilirken olay ortaya çıkıyor ve adama uyarı niteliğinde bir yazı gönderiyorlar. bakalım sonunda ne çıkar bu işin. teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
wallahi buyuk sans.. birkerede burada(turkiyede) benim arkadasimiin basina geldi.. 2.1 ses sistemi aldik ama 5.1 geldi.. aradada 150 ytl falan vardi sans iste.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.
Değişik bir soru sorayım yanlışlıkla geleni geri göndermeyi düşünmüyormusun ? ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|