Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-01-2006, 06:23 AM   #1
spongebob
Taze Üye

spongebob kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: spongebob is on a distinguished road

2 GB. Mp4 geldi

KGM'den 11'inde ödeme yaptım. 30'unda geldi. Bence her yönden gayet iyi bir ürün. Tek zaafı şarj makinesinin Türkiye'ye uygun olmaması.(İngiliz tarzı) Bu yüzden Usb'den şarj yapmak durumunda kalıyorum. Bu konuya bir çözümü olan varsa yardımlarını beklerim. Ayrıca radyosu da gayet net çekiyor. Amv film de güzel. Ses olayı ise benim için normal.( Pek kulağımı yormam da) Amv çevirici program mov. uzantılı kameradan çektiğim görüntüleri çevirmedi ama destekliyor yazıyor. Bununla ilgili bir bildiği olan varsa da burada açıklarsa müteşekkir kalırım.
spongebob is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2006, 08:15 AM   #2
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Ünü: WICKY is on a distinguished road

selam bob ilk önce adaptöre gelelim adaptör ingiliz değil amerikan tarzı elektrikçiler öle dio onun aparatını genelde her elektrikçide bulursun ben aldım 1,5 YTL diğer olaya gelince sadece amv uzantılı videoları izleyebilirsin. bunun içinde cd den kurduğun amv convert ile yapıyosun walla ben yaptım mpeg we asf uzantılarını çewiriyo hatta 45 50 mb olan mpeg videolarını amv formatında sadece 8 10 mb yer kaplıyo bu demek oluyo ki bi yığın klip oluyooooooooo

hatta orada bi program daha war onunlada player den belli bi alan istediğin kadar seçiyosun we o alanı şifreleyebiliyorsun böyle bi özelliği daha war zaten şarkı klip atmak bebek oyuncağı

mov uzantılı görüntüye gelince de denemedim ama ister olmazsada ilk önce baska bi convert program indir oradan hallet amv ye çewirmeye

Bu mesaj en son " 06-01-2006 " tarihinde saat 08:18 AM itibariyle WICKY tarafından düzenlenmiştir....
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2006, 08:20 AM   #3
WICKY
Üye ül-Zebellah

düğmeler hakkında takıldığın bi yer olursa da bildiğim kadarıylada yardım cı olurum...
Eski 06-01-2006, 02:54 PM   #4
spongebob
Taze Üye

spongebob kullanıcısının avatarı

Ünü: spongebob is on a distinguished road

Sağolasın WICARDO! Kendine İyi bak dostum!
spongebob is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2006, 03:40 PM   #5
WICKY
Üye ül-Zebellah

sende bob dediğim gibi duğmeler epey karışık bi ara ilk uyuz oluyodum bende
Eski 06-01-2006, 03:44 PM   #6
eflatun
Üye ül-Zebellah