![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
mp3 player için tavsiye
Arkadaşlar ebay'den iriver veya ipod mp3 player almak istiyorum. Fakat hediye olarak vereceğim için sıfır, açılmamış, orjinal kutusunda almalıyım ürünü. Bu şekilde satış yapan bildiğiniz veya daha önceden alışveriş yaptığınız satıcılar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
sıfır alacaksan http://www.bhphotovideo.com buraya bak uygun fiyata güzel mp3 ler var hatta gg deki pekçok satıcı iriver clixleri bu site üzerinden gönderiyor yannız acele et 25 ine kadar gönderi yapacaklar sonra bu ay sonuna kadar kapatıyorlar
birde ipod veya iriver alternetifi bir ürün ararsan SAMSUNG YP-K3 tavsiye ederim tamamen dokunmatik ve ince çok sık duruyor samsung telefonları incelttigi gibi mp3 leride inceltti samsung için bir satıcı vereyim yannız alacaksan suna dikkat et iki tip ürün satıyor yeni ve magazalara numune olarak yollanan numune olarak gidenleri beyaz hediye kutusunla yolluyor yani orjin kutusu yok satıcı :techsplosion
Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD Bu mesaj en son " 09-23-2007 " tarihinde saat 08:44 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Çok teşekkür ederim. Bu tam aradığım siteymiş. Bir de uygun fiyatlı 2. bölge dvdler alabileceğim site tavsiye edebilir misiniz? Ebay'deki dvdler hep 1.bölge, o yüzden işime yaramıyor. (paypalla ödeme olması lazım bi de)
Bir soru daha bhphotovideo'dan 100 doların üstünde ürün alsam gümrüğe mi takılıyor?Bu mesaj en son " 09-23-2007 " tarihinde saat 08:59 PM itibariyle kuti tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
neyi kapatiyorlar TR ye göndermiyorlarmi artik |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu sitedeki ürünler gümrükten sorunsuz geçermi yoksa alırken bunlarlada anlaşma imkanımız varmı hediye işaretle falan diye |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Şimdi benim anlamadığım 2 şey var müsadenizle Bu gg'deki satıcılar siteyimi kafalamış faturalarımı kırptırıyor yoksa tüm memleketteki gümrük memurlarınımı kafalamışlar gümrüğe hiçbir ürünleri takılmıyormu acaba bu insanların? böyle şeyler moralimi bozuyor açıkcası ben bi tane 40$lık bi tane gps i nasıl getirtirim diye yana döne düşünüyorum.millet dropshipping'e başlamış bile |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|