![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
ov bravo!
Alıntı:
kardeş mal nasıl bende düşünüyorum memlunmusun? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
kardeş geldimi seninki?
Alıntı:
kardeş geldimi seninki? yoksa gümrüğe takıldımı? |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
takıldı satcı uyarılarımı dinlemeyip hediye paketi yapmadan üstüne 207.5$ yazIp yollamıs... geri yolladım bende.
Bu mesaj en son " 05-20-2007 " tarihinde saat 03:16 PM itibariyle sinansas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum satıcı peki ürün açıklamasına ne yazmış mp3 player mı yoksa başka bir şey mi ? Gİft işaretlemiş ama açıklamada ne yazıodu ? |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Aşmış Üye
|
Alıntı:
hocam başka posta seçeneği yokmuydu nie bunu seçtin ki? walla ground servisle hiç ürünüm gelmedi ama 30-40 günden önce gelmiyormuş diye biliyorum. neyse işallah seninki bu kadar geç kaklmaz. ![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Ben de iPod 6th gen almak istiyorum ve Ankara'dayım fiyatı 270$ gibi yılbaşının yaklaştığını düşünürsek şu 300euro olayı nezaman devreye giriyor bir de takılmazsa ürün cidden kapıya geliyor mu??
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
ipod aldığınız satıcılardan ipod satanına rastlayamadım daha bendemi bi yanlışlık var anlamadım gitti yaw
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|