![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
İpodum geldi
Arkadaşlar uzun ugraslar sonucu gumruk vergisini odeyerek ipod umu aldım
Apple ipod nano 4Gb blue wicked_windows isimli satıcıdan almıştım. Eksiksiz ve çalışır vaziyette.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Dostum nekadar gumruk odedin nekadar ugrastirdilar bilgileri paylaşırsan sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
ne kadar gumruk odedin=???
Bu mesaj en son " 03-22-2007 " tarihinde saat 06:08 PM itibariyle sinansas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
118.30 ytl verdim arkadaşlar.. Geri iade edemedim nasıl olduysa pahalı oldu ama aldık bir kez işte.. İlk alısveristi ve biraz acemilikten dolayı başım agrıdı.. Ugrasmamın sebebi de yapmam gerekenleri tam olarak bilmememden kaynaklanıyordu.. Banka ekstresi paypal onay falan filan dediler.. Oradaki bayan paketi verecek bana diyorki radyosu varmı bunun? ben hayır yok dedim işte dediki bunların cogunda radyo ozelliği var dedi radyoluysa daha fazla vergi alacakmıs galiba sonra diger bir bayan nete girdi ipod ozelliklerine baktı radyo goremedim bende falan filan bende yok ki zaten dedim radyo dinlemek için ayrı bir parça almanız gerekiyor içinde dahili olarak radyo ozelliği yok dedim.. Nete giren bayan iTunes a kafayı taktı radyo falan filan sonra bulamayınca ikna oldu artık da verdi urunu..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
hayırlısı olsun hocam. iyi günlerde kullan... ya bunlar genelde ipod çok bilindik marka açaba o yüzden mi takılıyor nedir ? ben eskiden 2 kere iriwer pmc120 getirdim gecenlerde arkadaşada gigabit toshiba 60 GB lık aldık her ikisinde de radyo özelliğide war ama sorunsuz sadece 1,75 YTL hardiye ücreti ödeyerek aldım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Valla hocam yukarıdada belirttigim gibi ilk alışverişimdi deneyimim yok neye gore takılıyor bilmiyorum sadece bildigim su urun 108 € idi o yuzden takılmıştır die dusunuyorum yoksa heralde postacı kapıya kadar getirirdi.. Bir tane de iriver clix almayı planlıyorum bakalım alırsam nasıl olacak bilmiyorum..
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
nerde oturuyosun. genelde izmirliler gümrük sorunu ile uğrasıyor epey. iriwer pmc120 almıstım sorunsuz, eflatun ise benimkiin alt modellerinden yani videosuz bi iriwer almıs o yine takılmıstı. ne bilim memurlardan da çok fark ediyor. en son işte 60GB lık TOSHIBA almıstık arkadaşa çekindim takılır mı acaba die ama sorun olmadı. sen alırken yinede 100 doları geçmesin die söyle elemana. hatta bir iriwer yine normay bi hawalı naylon poşete sarmıstı her yeri gözüküyodu yani herife birde 100 dolardan düşük göster dedik ürünü aldığımda bi bakim kaç dolar belirtmiş die sadece 12 dolar yazmış allahtan sorun olmadı .umarım sende de diğer yapaccağın alışwerişlerde bir sorun olmaz ... istersen bizim buradan da getirtebiliriz... |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hocam ben ogrenciyim aslen kayseride oturuyorum ama şimdi okul dolayısıyla ankaradayım.. zaten bir dahaki alışverişlerimde adresi kayseri verecem.. Alıntı:
Bunu tam anlayamadım hocam biraz daha açarmısınız.. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Güle güle kullanın.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|