![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
benimkide geldi gittim ptt ye kendim aldım sorunsuz adamlar pazartesini bekleseniz eve gelirdi dediler neyse 5 mayısda ödemesini yapmıştım 20 sinde elimde oldu.
eflatun sen ne yaptın 1 gün şarjda tutucam oyle bakıcam diyordun nasıl gelişme var mı şarjın da ? ben şarj falan etmeden satmayı düşünüyorum. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
gümrüğemi takıldı hayırdır
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
yok buzel gümrüğe takılmamış tracking no suyla sorgulattım 18 inde ptt ye gelmiş görünüyordu paket sonra araya 19 mayıs tatili girdi bende pazartesiyi beklemeyim gidip kendim alayım dedim tamamen benim acele alma isteğimden yani oradada sorun cıkarmadan bi imzayla verdiler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
hee çok iyi yapmışsın
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Şarj ciddi sorun yapacak birşey yok, ekran ışığını kendimiz kapatabilsek belki biraz az yiyecek ama deli gibi çekiyor. Eğer benim için şarj süresi önemli dersen hemen sat gitsin derim. Ben de ciddi ciddi satıp iriver almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
şarjı az gidiyo diosun yani eflatun kaç saat gidiyor....
ya addo bende senin gibi ayın 4 - 5 inde ödeme yaptım ama ptt ye gittim kadın sadece bi iki sayfaya baktı birde sordu ne zaman gönderdi die bende 2 hafta kadar oldu dedim o zaman 4 haftada felan geliyo dedi yol werdi uyuz karı yüzüme bile bakmadı ama oysa aynı tarihte aldığım saat geldi . bi kaç gün sonra yine gidecem ........ |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
merhaba kgm den aldıgın ürün icin sigorta ne kadar ödedin acaba |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
walla zamanında 12,99 du sanırım ama bi ara 13,99 olmus yani anlayacağınız kgm de uyanmış işi artık genelde 1-2 dolardan açıkartır baslatmıyoo
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|