![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Ürünün alındığı kişi: "roadpal"
Alınan ürün: iRiver Clix 2GB Sipariş tarihi: 15 Mart Elime geçiş tarihi: 28 Mart Hangi Yolla Alındığı: Gümrüğe giderek Kargo Ücreti: US $39.99 ürün fiyatı : US $82.95 Toplam Fiyat: 179.49 YTL "roadpal"dan aldığım 2 GB iriver clix, express mail ile 1 haftada İstanbul'a geldi. Alet gümrükte 6 gün beklerken ben de tebligat bekliyordum. Daha fazla beklemeden AVPİM'e gittim. Girişte sekretere barkodu vererek postamın hangi depoda olduğunu ve depo numarasını öğrendim. Depodaki görevli tebligat olmadan veremeyeceğini söyledi . Hem senin postan daha yeni gelmiş, daha açılmamıştır onlar dedi. Ben de biraz sert çıkışarak "ne yenisi , bir haftadır burda" dedim. Sonra adamın postamı bulması 1 dakika bile sürmedi. Uyduruktan bir tebligat yazdı oracıkta . Sıram geldiğinde gümrük memuru eşliğinde önümüzde paket açıldı. Paket açılırken memur aleti kaça aldığımı sordu.Satıcı, paketin üzerine 69 USD kargo olarak da 26 USD yazmıştı. Ben direk gerçek aldığım fiyatı söyledim, "82 dolara aldım" dedim. Tekrar sordu, bu sefer gözlerinin içine bakarak tekrar 82 dolar dedim. Samimiyet bekliyorlar gerçekten. Memur kağıdın üzerine "muaf" yazdığında bir oh çektim. Daha sonra tam olarak 1.30 YTL ödeyerek paketimi aldım. Okumaktan sıkılmadıysanız devam ediyorum; Aldığım 20 kuruş para üstünü üst geçitteki dilenciye verdim. 1.3 YTL tramvay jetonu alıcam, ne kadar bozuğum var dersiniz, 1.1 YTL . Dönünce de tebligatın yeni geldiğini gördüm tam oldu. Güler misin ağlar mısın? Üst kısımda gümrük maceramı anlattım, biraz da satıcıyı anlatayım; "roadpal" iriver'ın tescilli satıcısı. Türkiye'den iriver almanın en ucuz yolu şimdilik. Kargodan da para kazanıyor. Muhattabınız 1 kişi değil, bazen insan bile değil. Ödemeyi yapar yapmaz pozitif feedback veriyor otomatik olarak. Sizin de pozitif feedback vermeniz için belli zaman aralıklarında klişe mesajlar yolluyor. İletişimden ve kargodan dolayı eksi verdim. Sıra geldi iriver'a; Alet zannettiğimden de küçük, ve zarif. Özellikleri saymakla bitmiyor. Ses mükemmel, radyosu çok iyi çekiyor. Ben şahsen kutudan çıkan kulaklıkları beğenmedim, ipod kulaklıkları ile birlikte kullanıyorum. Media Player 10 veya üzeri ile birlikte kullanılıyor. 15 fps mpeg4 videoları oynatıyor. "iriverter" programı ile videolarınızı bu formata çevirebilirsiniz. www.iriveramerica.com sitesinden ücretsiz flash oyunlar indirebilirsiniz. Bu özelliklerin yanında 2GB olması küfretmek gibi sanki. İmkanı olana 4 GB olanını öneririm. Üründen çok memnun kaldım.Satmayı düşünmüyorum. Herkese tavsiye ederim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Güle güle kullanın, ayrıca zaman ayırıp tecrübelerinizi dile getirmişsiniz, bunun için de ayrıca teşekkürler
Ben de aylar önce ebayden 2" 260K ekranlı mp4 oynatıcı almıştım. Henüz bu kalitede bir ekranı kimsede görmedim. Biraz araştırma biraz da şansla çok güzel ürünler getirtebiliyoruz, ayrıca bu bilgi ve yeteneğe sahip olduğumuz için zaten şanslıyız diye düşünüyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hocam urun kullanılmıs demi o fiyata sıfır yok heralde ? birde sunu sorayım bu roadpal ı çok ovuyorlar ama 100 € ustundeki ucretleri 100 € altında gosteriomu cunku gumruge geçen gun 108 € luk malzeme için 118 odedim o yuzden garanti olması gerek..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürün "refurbished" . Bütün özelliklerini denedim, hiçbir sorun yok, sapasağlam. Bütün aksesuarlarıyla birlikte yepyeni duruyor, sıfırdan farksız. Bi daha alacak olsam yine refurbished alırım, daha ucuz ve sıfırdan farksız. Daha önce de refurbished ipod almıştım, ondan da gayet memnunum. Roadpal sen söylemeden bile 100 € altında fiyat yazar, gift işaretler, ama sen yine auction bitmeden önce mail ile sor, kafan rahat olsun. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
hocam bu refurbished olayıda urun bozulup tamir edilmiş manasındamı acaba.. 100 € altında yapıosa çok ii..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
refurbished
Alıntı:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=refurbished ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
benim iriver clix gümrükte kaldı :(
merhabalar ..
ben ermanbay arkadaşın yazdıgı yorumdan etkilenip roadpal'dan 2 Gb iRiver Clix aldım.. Ürün adresime kadar ulaşmış ama beni evde bulamadıklarından ürünü iade etmişler.. Yeniden kargo parası bayılıp ürünü tekrar istedim ..bu sefer de ürünün k.maraş gümrükte beklediğini belirten haber kağıdı elime geçti..roadpal ürünü hediye olarak işaretleyip 100 $ altında gösterdiği halde şaştım kaldım olanlara.. Gümrüğü aradım ve ürünün arkadaşımdan hediye olduğunu anlattım ve adam da yarın tekrar aramamı paketi açıp kontrol edeceklerini söyledi.. Benim sorum acaba ürünü 100$ altında bir değerde satın aldığımı mı söylesem yoksa hediye oldugunu söylemekte diretmeli miyim ?( Çünkü memur bana hediye değilse pahalıya malolacağını söyledi) teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|