![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
2 adet 4 GB MP3 'ler geldi
1.8 TFT 260K color 4GB MP3-MP4-FM player
Fiyat: 56$ Kargo Ücreti= YOK Gümrük = YOK Postacı kapıya getirdi. Satıcı = disubs (İngiltere) ---------- 1.5 TFT 65K Color 4GB MP3-MP4-FM player Fiyat: 43$ Kargo Ücreti= YOK Gümrük = YOK Posta kapıya getirdi. Satıcı = sale-platform (Avusturalya) ------------ Her 2 üründe eksiksiz (CD,Adaptör,Data kabloları vs) geldi. Sorunsuz çalışıyorlar. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun arkadaşım,
ben de sale-platform'da aldım beklemedeyiz, nerde oturuyorsun?istanbul? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Teşekkürler arkadaşım.Hayırlısıyla seninkiside gelir işallah. İstanbul / Üsküdar'da oturuyorum. 13 günde geldi. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun güle güle kullanın,bu hacked 4 gb muabbeti başınıza gelmedi sanırım?Kapasitesini denediniz mi acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Her ikisinede 3.5 gb gibi bir dosya yükledim test amaçlı herhangi bir sorun çıkarmadı. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İçine dosya atabiliyorsunuz zaten hackedlerde, dosyayı geri alıp şağlam olup olmadığını kontrol etmeniz lazım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Disubs ve sale-platform'un yeri(location) Hong Kong olarak görünüyor. Ama satılan ürünleri (item location) Londra'daymış. Bu satıcılar da gerçekten ilginç.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sevgili noone zaten farkındaysan bu tür satıcılar(Hong Kong merkezli olanlar) Her ülkenin yerel saatine göre ayarladıkları açık arttırmalarla o ülkeden satıloyormus gibi gösteriyorlar.Yine bu tür satıcıların feedbacklerine bakacak olursan, olumsuz feedbackler satıcı kanada değil yada kargo 10 günde ulaştı tarzından....
Ayrıca birşeyide söylemeden gecemiyeceğim sale-platform dan bende bir mp3 player aldım.Geçen salı günü elime ulaştı herhangi bir problemi yok ve 6 günde elimdeydi. Saygılar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
sale-platform adlı satıcının gerçek adı wai man kwok,gerçekten inanılmaz ilgili bir satıcı,her ne soru sorarsanız sorun mutlaka cevap veriyor,04.00-08.00 saatleri arasında online oluyor galiba,çünkü o saatte sorduğum sorulara anında cevap veriyor,ipod almak istiyen arkadaşlara tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
sale-platform adlı satıcının feedbacklerinden
" Negative feedback rating I paid for 4 gb mp3 player but came only 2 gb Buyer 2007erdalk( 1 ) Mar-03-07 11:30 260083703822 ---------------------------------------------------- Negative feedback rating XP recognized 4G BUT it's a 2G MP4 ! When > 2G: many errors & ghost files. FAKE Buyer krusty_bzh( 6 ) Feb-27-07 09:30 260085156503 --------------------------------------------------------------------- Negative feedback rating NOT real 4G, HACKED, only 2G, fake item info, dont trust them! Buyer lsd_laba( 8 ) Feb-27-07 07:31 260084090208 ----------------------------------------------------------------------- Negative feedback rating fast shipping but NOT real 4G, HACKED, only 2G, fake item info, dont trust them! Buyer emilylieu( 7 ) Feb-20-07 19:08 260084487906 ---------------------------------------------------------------- Sanırım forumda daha önce belirtilen ve farkedilmeyen hacked 4gb olayı geçerli bu arkadaşta.Dikkate alınmalı yorumlar. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|