![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Memnunmusun özellikleri iyi mi, hangi satıcıdan aldın vs vs.Teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
evet dostum dediğim gibi şu ana kadar epey mp4 aldım.
power_player88 smile_plus168 bence bu adamlara dikkat et. ikisi de power seller ve feeedbackleri %99 un üstünde ama ikisinden de aldıklarım sahte çıktı hep. hacklenmiş. güvendiğim satıcılar johnnymagasin josephexpress bu ikiside power seller ama bunlardan aldığım ürünlerde hiç bir problem çıkmadı bugüne kadar hatta şu an herbirinden 2 şer tane mp4 şu an yolda geliyo... umarım yardımcı olabilimişimdir. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
çok teşekkürler kardeşim.... Hemen incelemeye başlayayım
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
dostum güvendiğin satıcıların 4gb ürünleride var ve forumda 4gblar hakkında genellikle hacklenmiştir diyorlar acaba sen 4gblıklardanda aldın ve sorun çıkmadımı yoksa 2veya1gb mi aldın?
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu mp4 satıcılarının sattıkları ürünler biraz da şansınıza bağlı,şu ana kadar çevremdeki herkese bu satıcılardan mp4 aldım diyebilirim,yaklaşık 25-30 tane almışımdır,kimisi taş gibi çıktı kimisi bozuk,ben hep 2gb aldım,aldıklarımın içinde hacklanmiş olana hiç rastlamadım ama bi ayda bozulan da oldu,sesi kısılanda oldu,taş gibi takır takır çalışan da oldu...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
bu yazdığım satıcılardan 4 gb hiç almadım size almamanızı tavsiye ederim. ben başka satıcıdan almıştım 4 gb lık o zaman pek anlamıyordum. geldiği gibide sattım. kontrol etmeden. bilmiyorum bugüne kadar bir şikayet gelmedi cihazdan
ama başta da söylediğim gibi bi daha almam. almanızı da tavsiye etmem... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|