![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
1GB mp3/mp4 player
Selamlar,
Hong Kong'tan Ebay aracılığı ile sipariş ettiğim ilk ürünüm dün elime geçti. Tam 17 günde normal posta yolu ile geldi.Uzakdoğu olduğu için bu kadar uzun sürüyor sanırım. Küçük bir balonlu zarf içine (16x11x2 cm) koymuşlar ürünü. Air mail/Avpim.Baya umutlandım diğer vereceğim siparişler için. Hörmetler. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
postahaneye bir ücret ödedinizmi ürünü alırken
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hayır, hatta dışarıya çıkmıştım, ben yokken komşum alıvermiş postacıdan. Paket küçük ve de çok hafif olduğu için bir ücret sözkonusu olmadı. Önümüzdeki hafta bir de digital f.makinası gelecek bakalım nolacak. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
dostum toplam kaç dolara mal oldu. hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan.
Buzel arkadaşımız'da oto teyp almış adamlar kapının önüne bırakıp gitmiş. ![]() Şimdi merak ettiğim bir şey var bu gelen ürünler gelirken nasıl bir yol izliyor acaba ? imza tebliği yapmadan kapının önüne yada komşuya nasıl bırakırlar yaw ? ben kamera getirtiyorum ve yolda kapının önüne bırakırlarsa kesin uçar gider ağa ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
eğitim
Alıntı:
Değerli kardeşim, Bizim bu Türkiye'de zihniyetler değişmediği müddetçe herşeyimiz tehlikede. Bu geri zekalı posta memurları öyle tembel ve sistemsiz ve denetimsiz şeyler ki anlamak mümkün değil. Örnek 3 paket gelse komşu 1 ini bize verse diğer 2 si zula olacak. Komşuluk da ayrı bir konu yani. Değişmemiz için mutasyona girmemiş gerekiyor galiba. Eğitim felam hikaye. Çünkü bizi eğitenler de eğitimsiz. Onlarda aynı sistemden mezun. Saygılar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar sistem dediğimiz aslında aile,her şey ailede başlar..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|