Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-27-2007, 12:20 PM   #1
barisdragon
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: barisdragon is on a distinguished road

Zen Vision W aldım gelir mi?

Kutusu biraz büyük ya tırsıyorum.Açarlarsa vergi bandrol derken TR fiyatına gelir.Gelirse yine buradan yazacam.
barisdragon is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-27-2007, 07:37 PM   #2
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Almadan önce burda sorsaydın sana bir kaç tüyo verirdim, bende ZV W ile aynı büyüklüket Cowon A2 getirttim, ama satıcıya söyledim orj kutusunu çıkarttı mümkün oldugunca küçük ama saglam paketledi yoksa kutusuyla yolladıysa işin zor keza büyük ve göze batan bri hal alıyor o zaman paket
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-27-2007, 07:50 PM   #3
barisdragon
Taze Üye

vergi ne kadar tutar acaba?Herkes farklı rakamlardan bahsediyor.
barisdragon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-27-2007, 09:55 PM   #4
barisdragon
Taze Üye

100 dolar altı fiyat yazmasını söyledim.Bir de daha önce kulaklık almıştım onun kutu baya büyüktü kapıma geldi.Biraz şans işi.
Eski 02-05-2007, 07:31 PM   #5
barisdragon
Taze Üye

alamadım:(

Gümrüğe gittim vergilerin haddi hesabı yok.Ülkemizdeki satıcılar fazla kazanmıyormuş.İthalat olduğu için yapmam gereken bir sürü iş var.O nedenle geri gönderdim.İade işlemleri için mesaj attım.Başka birşey yapmam gerekiyor mu?Kargo parasını alamayacağım sanırım.400$ olayı da hikaye.Hürriyet gazetesine dava açmak lazım.
Eski 02-05-2007, 09:14 PM   #6
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Alıntı:
barisdragon tafarından gönderildi
Gümrüğe gittim vergilerin haddi hesabı yok.Ülkemizdeki satıcılar fazla kazanmıyormuş.İthalat olduğu için yapmam gereken bir sürü iş var.O nedenle geri gönderdim.İade işlemleri için mesaj attım.Başka birşey yapmam gerekiyor mu?Kargo parasını alamayacağım sanırım.400$ olayı da hikaye.Hürriyet gazetesine dava açmak lazım.

Geçmiş olsun dostum. Zor bir durum. Asıl can sıkıcı nokta burası işte, keza PTT bunu ne zaman gönderir, gönderdim deyip bir kenara mı atar bunlar insanın hep aklını çelen şeyler.

Keza satıcıya bilgi ver, aleti geri yollatıyorum diye, eğer istersen kutusuz vs. başka birisi adına (mesela annen baban) tekrar yollattır şansını dene ya da ugraşamam dersen Paypal a para iadesi iste, ama o parayı çekemezsin haberin olsun yani paypal TR deki bankalara parayı göndermiyor.

Bir de şu var umarım satıcın da malı geri alacagı için sorun çıkarmaz.
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2007, 09:18 PM   #7
ChengizKhan
Kallavi Üye

ChengizKhan kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: ChengizKhan is on a distinguished road

Benimde ürünüm takıldı geri göndercez dediler...Ha bu hafta ha bu hafta derken nerdeyse bir ay oldu...Ne olacak bende bilmiyorum...
ChengizKhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2007, 09:18 PM   #8
barisdragon
Taze Üye

sağol mesaj attık bakalım ne diyecek?Kredi kartına iade yapacağı için geri ödemede sorun olmaz sanıyorum.Paypal sonuçta.Hiç olmazsa paypal hesabımda dursun para en kötü ihtimalle.
Eski 02-05-2007, 09:20 PM   #9
barisdragon
Taze Üye

Sanırım asıl problem ağırlık.1kg olunca direk dikkat çekiyor.Orjinal kutuyu ve cdleri çıkarttırırım.Başka çıkartılabilecek birşey var mı?Tekrar yolla desem kargo parası ne olacak?
barisdragon is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık