![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Zen Vision W aldım gelir mi?
Kutusu biraz büyük ya tırsıyorum.Açarlarsa vergi bandrol derken TR fiyatına gelir.Gelirse yine buradan yazacam.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Almadan önce burda sorsaydın sana bir kaç tüyo verirdim, bende ZV W ile aynı büyüklüket Cowon A2 getirttim, ama satıcıya söyledim orj kutusunu çıkarttı mümkün oldugunca küçük ama saglam paketledi yoksa kutusuyla yolladıysa işin zor keza büyük ve göze batan bri hal alıyor o zaman paket
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
vergi ne kadar tutar acaba?Herkes farklı rakamlardan bahsediyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
100 dolar altı fiyat yazmasını söyledim.Bir de daha önce kulaklık almıştım onun kutu baya büyüktü kapıma geldi.Biraz şans işi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
alamadım:(
Gümrüğe gittim vergilerin haddi hesabı yok.Ülkemizdeki satıcılar fazla kazanmıyormuş.İthalat olduğu için yapmam gereken bir sürü iş var.O nedenle geri gönderdim.İade işlemleri için mesaj attım.Başka birşey yapmam gerekiyor mu?Kargo parasını alamayacağım sanırım.400$ olayı da hikaye.Hürriyet gazetesine dava açmak lazım. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Geçmiş olsun dostum. Zor bir durum. Asıl can sıkıcı nokta burası işte, keza PTT bunu ne zaman gönderir, gönderdim deyip bir kenara mı atar bunlar insanın hep aklını çelen şeyler. Keza satıcıya bilgi ver, aleti geri yollatıyorum diye, eğer istersen kutusuz vs. başka birisi adına (mesela annen baban) tekrar yollattır şansını dene ya da ugraşamam dersen Paypal a para iadesi iste, ama o parayı çekemezsin haberin olsun yani paypal TR deki bankalara parayı göndermiyor. Bir de şu var umarım satıcın da malı geri alacagı için sorun çıkarmaz. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Benimde ürünüm takıldı geri göndercez dediler...Ha bu hafta ha bu hafta derken nerdeyse bir ay oldu...Ne olacak bende bilmiyorum...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sağol mesaj attık bakalım ne diyecek?Kredi kartına iade yapacağı için geri ödemede sorun olmaz sanıyorum.Paypal sonuçta.Hiç olmazsa paypal hesabımda dursun para en kötü ihtimalle.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Sanırım asıl problem ağırlık.1kg olunca direk dikkat çekiyor.Orjinal kutuyu ve cdleri çıkarttırırım.Başka çıkartılabilecek birşey var mı?Tekrar yolla desem kargo parası ne olacak?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|