![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
ipod'um geldi
arkadaşlar bu siteye ilk üye oldugumda ilk aradıgım konu ipod u gümrüksüz nsıl alıcagımdı, neyse ben 30 Ocak olayına güvenerek, biraz da risk alarak, ipod video 30 Gb aldım ve sonuç...kapıma kadar gümrüksüz geldi, satıcıya 200 dolar olarak gösterttim ve fatura koyma demiştim sanırım yılbaşı dalgasına geçti.. çok mutlu oldum, diğer ipod sahibi olmak isteyen arkadaşlara tudorhistorian'ı tavsiye ediyorum, yaklaşık 2 hafta araştırdım ve ipod olayında karnesi en yüksek olan satıcılardan birisi..tawsie ederim
Ürünün alındığı kişi: http://myworld.ebay.com/tudorhistorian Alınan ürün: ipod video 30GB Sipariş tarihi: 29 Aralık Eline geçiş tarihi: 15 Ocak Hangi Yolla Alındığı: USPS - Postacı Kargo Ücreti: $29.95 ürün fiyatı : $238.00 buy it now ile alındı. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Güle güle kullan arkadaşım iyi cesaret 200 dolar göstertip kapına kadar gelmesi ilginç.İşte bu iş şans işi...Güzel ürün iyi günlerde kullan...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun ancak madem bu işe girişmiştin keşke Cowon A2 gibi bir PMP alsaydın keza şu an piyasada en iyi alet bu hem ses hem görüntü açısından
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler arkadaşlar, darısı sizin başınıza, ewt şans işi aslında, bu riske çoktandır girmeyi düşünüyordum, sitede gümrüksüz alışveriş haberini okuyunca artık zamanı dedim..ve sonu iyi bitti
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
sorunsuz bir alışweriş yaptığın için senin adına sewindim. iyi günlerde kullan.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
selam arkadaslar ebaydan ipod almak istiyorum ama bana ne kadar patliyacak bilmiyorum.bu gumruk olayina ne kadar odeyecegiz onu ogrenebilirmiyim.ve ne kadar guvenilir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
bende almak istiyorum gumruk wergisi odedinmi(odediysen ne kadar?) eger takIlmIosa bende siprais werecem ipod video 30gb dan bu konuda beni aydInlatIrsan cok sewinirim....
Bu mesaj en son " 03-22-2007 " tarihinde saat 07:09 PM itibariyle sinansas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|