Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-21-2007, 12:54 PM   #1
taken
Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: taken is on a distinguished road

ipod satıcısı??

arkadaslar su zamana kadar saat getittirdim parfüm getittirdim fakat simdide ipod nano almak istiyorum ama satıcı bulamıyorum türkiyeye gönderen.eger siz aldıysanız bana yardım olurmusunuz???
taken is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-31-2007, 06:45 PM   #2
odtu34
Taze Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: odtu34 is on a distinguished road

ipod nano - video

Benim burada bir arkadasim getirttiriyor Amerika'dan, istersen sana iletebilirim. Ben iRiver istedim, aldim. iPod alinmasi da mumkun. Istersen iletisime gecebiliriz..?
odtu34 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2007, 06:31 PM   #3
ikizmaz
Üye

ikizmaz kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: ikizmaz is on a distinguished road

başkasını araya sokmaya gerek yok. bu tür şeyler çok rahat direkt alınabilir. daha önce almış arkadaşlar tavsiye eder ancak edilmezse de iyibey.com un ana sayfasındaki arama motorunu kullanın. sadece Türkiye'ye gönderenleri ve kargo ücretlerini (mümkünse) hesaplatarak getiriyor arama sonuçlarını...
ikizmaz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2007, 05:16 PM   #4
merdumgiriz
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: merdumgiriz is on a distinguished road

Bende 1 gb ipod almak istiyorum fiyatı 100 dolar kadar.Fakat kargo ücretini hesaplattım abd'den sipariş verirsem 170 dolar gibi bir ücret ödemem gerekiyor.Bu saçmalık değilmi?Benmi yanlış birşey yaptım acaba?
merdumgiriz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-23-2007, 08:08 PM   #5
korkmaz53
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: korkmaz53 is on a distinguished road

Arkadaşım bir kere 1 gb ipod nanoyu çok pahalıya bulmuşsun ya da yanlış bilgilendirilmişsin.Ben 3-4 kez ipod aldım.İyibey den tarattır.3O GB Video oynatıcılı ipod (yalnız sıfır değil ama gayet temiz ürünler) kargo dahil 22o dolara buldum.Yani ararsan bulursun. 1 gb nano ya o kadar para ödenmez yazıktır..
korkmaz53 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-2007, 01:44 AM   #6
nohackmove
Taze Üye

nohackmove kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: nohackmove is on a distinguished road

Alıntı:
korkmaz53 tafarından gönderildi
Arkadaşım bir kere 1 gb ipod nanoyu çok pahalıya bulmuşsun ya da yanlış bilgilendirilmişsin.Ben 3-4 kez ipod aldım.İyibey den tarattır.3O GB Video oynatıcılı ipod (yalnız sıfır değil ama gayet temiz ürünler) kargo dahil 22o dolara buldum.Yani ararsan bulursun. 1 gb nano ya o kadar para ödenmez yazıktır..
1 gb nano dediğin tasarım olarak daha farklıdır o bahsettiğin 30gb lık olandan
Taşıması daha kolay olup daha hafiftir ve tasarım olarak biraz daha şık bile denebilir. tabii bu benim görüşüm.
nohackmove is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-2007, 08:12 PM   #7
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

mp3 player alarken seceneklerınızdekı mp3lerın ses lerını dınleme ımkanınız varsa dınleyın derım..cunku benım kanaatım ipod alana kadar iriver alırım daha iyi...cunku bi iriverh10 kullanıcısıyım
emre_86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 04:05 AM   #8
c4n
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: c4n is on a distinguished road

Bende bir ipod almayı düşünüyorum.16GB Touch veya 80GB Classic.Şöle eli yüzü düzgün yurdum insanına yamuk yapmicak,hediye fatura işlerine boyun eğecek bi delikanlı satıcı varsa söyleyin lütfen
c4n is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-13-2007, 08:55 PM   #9
promete1923
Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: promete1923 is on a distinguished road

Alıntı:
taken tafarından gönderildi
arkadaslar su zamana kadar saat getittirdim parfüm getittirdim fakat simdide ipod nano almak istiyorum ama satıcı bulamıyorum türkiyeye gönderen.eger siz aldıysanız bana yardım olurmusunuz???

Bana yakınlarda fazladan 1 tane siyah 8gb ipod nano gelecek. istersen konuşalım fiyatta anlaşırsak vereyim sana. Özelden mesaj atabilirsin
promete1923 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık