Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-17-2007, 10:49 AM   #1
mehmet_alcev
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: mehmet_alcev is on a distinguished road

2 Adet 4gb Mp4 De Bugun Geldi

Arkadaslar honkong tan 2 adet 4 gb mp4 aldım bırı gecen hafta bırı bugun geldı farklı satıcılardanaldım aldıktan sonra buradakı mp4 ler hacklıdır kısmını okudum ve acıkcası korktum yanı ama allahtan baktım 2 adette saglam ve adamlar ne soyluosa onu yollamıs yanı yok yok kutusunda ayrıca kulaklıklarıda mukemmel ses verıo cok kalıtelı yanı ,
kargo free dı aldıgım kısıden bırını 50 bırnı de 55 dolara satın aldım .ama satıcam farklı bıseyler almayı dusunuyorum sımdıde
onerınız varsa alabılırım.
tesekkurler......
mehmet_alcev is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2007, 11:06 AM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ürünlerin linklerini verirseniz kontrol edebiliriz...
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2007, 11:06 AM   #3
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Hayırlı olsun iyi takılmamış valla ikisi de gümrüğe

Madem öneri istedin, eğer vizyonunu geniş tutucam diyorsan ve bunun için 550-600 YTL ayırabiliyorsan bırak o tip oem aletleri kullandıgım ve uzun bir zamanda her ihtiyacımı karşıladıgı için kullanacagımdan emin oldugum bir alet önereyim sana, bir kere alırsın olay biter...

Cowon A2 PMP

Altyazı desteği
Divx Xvid her türlü video
10 Saat Video Oynatma
18 Saat MP3 oynatma
TV Kayıt
Dahili Stereo Hoparlör

daha dolu özellikleri var

eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2007, 01:39 PM   #4
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

4 GB konusunda hemen o kadar emin olmayın derim ben. Bilgisayarınızda sığa olarak 4 GB olarak görünebilir. Buna hiç aldırmayın. 4 GB veri de atabiliyor görünebilirsiniz buna da aldanmayın. Siz asıl 4 GB o veriyi içinden alıp çalıştırabiliyor musunuz mesele o???

Bence çalıştıramayacaksınız, çalışırsa ben bu duruma şaşarım.

Öneri kısmına gelince yukarda verilen Cowon A2'nin bu Çin işi çakma ürünlerle aynı sayfada adının geçmesi bile Cowon'a hakaret gibi birşey

Yukardaki ürün şu durumda Amerika'nın en hit ürünü bu sıralamada. iriverin PMC 140 ürünü bunla başedebilir, yok video oynatmasın derseniz de Cowon ya da iriver olan istediğiniz herhangi bir modeli hiç çekinmeden alabilirsiniz.

Eğer alırsanız elinizdeki 4 GB olduğunu düşünüdüğünüz ürünleri çakıl taşı niyetine kullanırsınız.
Eski 01-17-2007, 02:52 PM   #5
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

anlamadgım o dandık kulaklıklar nasıl muhtesem ses verıo arkadsım hangı kulaklıklardan muzık dınledınkı sen...
sennheiser cx300 fılan la karsılastırsana mesela(gercı karsılastırılmaz ama arkads bakım ne dıcek )

bu arada eflatun hocama katılıorum onemlı olan 4 gb ı KULLANABILME!

ama yıne de cok ısteklı aldın galıba postacıya gıdıp baktınmı 5 6 kez
hyrlı olsn
emre_86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2007, 02:58 PM   #6
mehmet_alcev
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: mehmet_alcev is on a distinguished road

slnm

arkaadasalr 4 gb sarkı attım denedım calıyo hepsinı dınleyemdım ama son dan bastan dınledım yanı onerı ıcınde tesekkurler ayrıca
mehmet_alcev is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık