![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Satıcı roadpal
Fiyat 103 dolar ürün 39.99 usps 143 dolar toplam ------------------------ 47,99 paket değer gösterilip gift ve used yazıldı Ürün radyolu olduğu için gümrükte bekletildi , bandrol parası verilmek zorunda kalındı (20ytl). Çok ilgili iyi bir satıcı yolladığı ürün mükemmel ötesi , açılıp çok az kullanılmış olandan aldım hiç kullanıma dair bir iz bir şey yok çok güzel bir şekilde kutulamış hertürlü aparatıyla birlikte 0 bir şekilde orjinal kutusuyla yolladı. Garantisi olarak yalnız bi kağıt çıktı alındıktan sonra 1 yıl geçerli garanti falan diye şartlarını sayıyo ama alındığı tarih bilmemne hiçbirşey yazmıyo üstünde anlamadım bende sallamadım pekte açıkçası aleti kurcalamaktan =) .... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun Furkorn...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
kac gb lık model hyrlı olsn
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Teşekkürler arkadaşlar, 2 gb iriver clix bu arada. 4 gb lıklar pahalı artı gerek yok okadara 2 gb yeterli zaten bilgisayar daima elimin altında içine sürekli bişiler atarım diye düşündüm.Zaten bu sene sonunda Clix2 adında iriver yeni clix modelini çıkarıcak daha ince ve daha geniş ekranlı bi tasarım ayrıca wmv ogg gibi video formatlarını destekleyerek videoyu 30 fps ile göstericek.Tabi daha çıkış fiyatı belli değil...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun. ya dostum gümrükte bekletildi demişsin hangi gümrükte?bulunduğun yerin postasındaki gümrüktemi?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|