![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
mp3 player için önerileriniz....
Merhaba arkadaşlar...Ben mp3 player almak istiyorum..En az 1gb hafızalı ve 100$ civarında..Birkaç tane creative zen gördüm ve hoşuma gitti.Aslında pek fazla ingilizcem de yok.Bazı ürünler var çok ucuz.Mesela creative zen touch 20 gb hemen al seçeneğinde 99.95$...Eğer sorunsuzsa almak istiyorum..Önerilerinizi bekliyorum...
http://cgi.ebay.com/Creative-Zen-Tou...QQcmdZViewItem Bu mesaj en son " 12-03-2006 " tarihinde saat 06:30 PM itibariyle kurtefem tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
İlgilendiğiniz ürün kullanılmış. Bunu bilerek almayı düşünün derim. Ürün ne durumda derseniz satıcıdan başka kimse bilemez. Satıcı ürünün çok iyi durumda olfduğunu ve orijinal kutusuna koyup yollayacağını söylemiş. Ancak dediği gibi çok iyi durumda mı değil mi görmeden birşey denemez. Risk size ait.
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Dostum sana İriver T10 1 GB öneriyorum. Fiyatı da tam belirttiğin 100 dolara denk gelecek gibi. Hem kaliteli hem kullanışlı bir alet. Sevgiler
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|