Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-24-2006, 01:05 PM   #1
charlienet
Kallavi Üye

charlienet kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: charlienet is on a distinguished road

DIKKAT 4GB olduklari iddia edilen MP4 leri almayin

Arkadaslar,

Su an itibariyle 4GB olarak uretilmis olan kopya MP4 yok.Bunu yakinen tecrube etmis biri olarak hemde defalarca sizleri uyarmak istiyorum.Bu 4GB lar eger sansliysaniz 2GB yada cogunlukla 1GB cikiyor.Haliyle var olmayan malzemeyi size gonderemezler.Chipleri hacklendigi icin windows tabaninda kapasitesi 4GB gozukuyor.Hacki kaldirdiginizda ki cok kolay bir yolla bunu yapabilirsiniz gercek boyutu ortaya cikiyor.Hackli iken isterseniz 10GB lik bilgi atin banamisin demez alir fakat dosyalari bozuyor film yada muzikleri dinleyemiyorsunuz.
Ilave sorulari olanlar icin yardima hazirim benim bu isten biraz basim agridi bu nedenle genis bir arastirma yaptim sizide bilgilendirmek istedim.

Bu isi yapan saticilar mi istisnasiz hepsi arkadaslar,
charlienet is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-24-2006, 07:25 PM   #2
blackpearl
Üye

blackpearl kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: blackpearl is on a distinguished road

dostum verdiğin bilgiler için teşekkürler
blackpearl is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-24-2006, 07:32 PM   #3
webrlis
Taze Üye

Ünü: webrlis is on a distinguished road

dostum iyiki uyardın bende almayı planlıyodum onlardan.

peki 1gb olduğunu düşünürsek. nasıllar kalite açısından çok ucuza satılıyolarda insanı cezbediyor
webrlis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-24-2006, 07:46 PM   #4
blackpearl
Üye

buna da ben cevap vereyim:
zamanında gittigidiyorda yeni popüler olan mp4 çalıcılardan sipariş etmiştim
şimdi ayağa düştü desek yeridir, alıp 1 hafta sonra satmıştım
ebookmuş, filmmiş bunlar hikaye sadece mp3/wma dinlemek için kullanılıyor
sonra mp4 deniyor bu yanlış. mp4 denebilmesi için h264 codec ile sıkıştırılmış veya .mov olması gerekiyor, bunalar ise mtv denilen dandik bi codec çalıştırıyorlar artık çinliler mi icat etmiş bilinmez. zaten 65K'lık ekran da oldukça yetersiz
bazen çabuk da bozulabiliyorlar
ama sonuç itibariyle o fiyata iş görecek bir alet. beraberindeki kulaklık da fena değil, iş görür, sokakta satılanlardan iyi
eğer deneyecekseniz gittigidiyordan 512mb-1gb olanlardn alın derim

bu arada ben geçen gün ebayden bir adet 2" 260K ekranlı 1gb olanlardan sipariş ettim. Tamamiyle faklı bir dizayn. İnşallah sorunsuz gelir ben de test edip sizinle paylaşırım

iyi alışverişler
Eski 12-24-2006, 09:45 PM   #5
kepche
Üye

kepche kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: kepche is on a distinguished road

peki bu cihazların tek problemi 4gb'den fazla bilgi yüklendiğinde arıza vermesi mi?
kepche is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-24-2006, 10:03 PM   #6
blackpearl
Üye

hayır gerçek kapasitelerinin 4gb olmaması
birine özel mesjla sorduğumda 2.56 civarı alıyor demişti
en iyisi uzak durmak
Eski 12-25-2006, 11:34 AM   #7
charlienet
Kallavi Üye

charlienet kullanıcısının avatarı

Ünü: charlienet is on a distinguished road

hacklenmis mp4 ler

Bu hacklenmis cihazlar daha oncede soyledigim gibi icine ne atmak isterseniz atabilirsiniz.Fakat diyelim ki gercek kapasitesi 1GB bu limitten sonra tum dosyalari bozacaktir.Yani muzikleriniz,filmleriniz veya bilgileriniz bozulacaktir,calismayacaktir.Hatta Mp4 un icine attiginiz dosyalari kontrol ettiginizde abuk dosya boyutlariyla karsilasirsiniz mesela herhangi bir dosya boyutunu 30GB,40GB v.s gosterebilir.Yani dosyalar bozulmustur bu dosyalari silmeyi denersiniz silemezsiniz.Windows dosyayi bulamadigini ve silemedigini soyler.Bu noktadan sonra tek cozum mp4 u formatlamaktir.Tabiki format olayina girildiginde otomatikmen hack te kirilacak ve gercek boyutu windows ta gostermeye baslayacaktir.Sansliysaniz 2GB gosterir ama cogunlukla 1GB cikarlar.Su an bu cihazlar Turkiyedeki populer alisveris sitelerinde de satiliyor iyide fiyat istiyorlar.Yorumu size birakiyorum sorularinizi yanitlamaya hazirim.

Ek olarak sunuda belirteyim : bu isi yapanlarin baska bir oyunu da sudur:
Eger reklamlarinda ve cihaz uzerinde 4gb yaziyor ise hic birsey iddia edemezsiniz.Nedenmi: Cunku 4gb =512mb dir.B nin kucuk olmasi bit anlamina gelmesi demektir.Eger buyuk olur ise byte anlamina gelir ve bu noktada siz iddia da bulunur sikayetinizi yaparsiniz.Aksi takdirde 4gb alipta 512mb karsilasirsaniz adamin size cevabi malin dogru oldugu ve bit ile byte arasindaki fark olacaktir.
Iyi gunler,
charlienet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-25-2006, 02:02 PM   #8
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Bütün 4GB 'lik MP4'ler sahte midir bilemem ama Çin kökenli'lerin (Ağırlıkla Hong Kong) çoğu sahte. Bu tip ürün almadan önce feedbackleri bol miktarda okuyun, 1-2 tane bile "hacked" ibaresi görürseniz kuşkulanın. Forumda bu konuda direk başlı açmadık ama ben ve birkaç arkadaş muhtelif başlıklar altında bu tip aletlerinizi nasıl kontrol edeceğinizi anlatan yorumlar yapmıştık (arama ile ulaşabilirsiniz). Şansınıza 2 GB çıkar bunlar.

Açıklamalarda 4G yazanların çoğu, charlienet'in dediği gibi 512 MB'dir. Ya da satır aralarında 4 gigabit yazıyorsa aynı problem geçerli, hak iddia edemezsiniz. Hoş hak iddia etseniz de satıcı kargosu size ait olmak üzere ürünü geri isteyecektir, zaten 60-70 USD'a aldığınız bir ürünü 20-30 USD'a (Paypal'ın claim'i kabul etmesi için tracking'li göndermeniz lazım!) geri göndermek yerine sineye çekip kullanacaksınız...

Özetle feednackleri iyi okuyun bin tane + feedback varsa ve 1 kişi hacked vb benzeri ibare kullandıysa o bir kişiyi kaale alın, mesaj atıp sorun. Çoğu kez kullanıcılar farketmiyor bu tip durumları, ya da uğraşmıyorlar...
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-26-2006, 10:09 PM   #9
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

adı ustunde çin malı ya ne beklersın kı uzak durucaksın bılgıler ıcın teşkrler....
emre_86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-27-2006, 08:42 AM   #10
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Alıntı:
emre_86 tafarından gönderildi
adı ustunde çin malı ya ne beklersın kı uzak durucaksın bılgıler ıcın teşkrler....

Elinizdeki elektronik ürünlere bakın, hatta şu anda kullandığınız bilgisayarınız %90 Çin malı
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık