![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Biraz önce bir mp4 için teklif vermiştim
buradaki yorumları görünca kafam karıştı ve teklifimi iptal ettim bu konuyu açana ve yorum verenlere teşekkür ediyorum gereksiz bir masraf yapacaktım http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=110184450208 |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
satıcı cinnet geçirmişti ve olumsuz yorumları withdraw yapmam için bana ödediğim paranın toplamının %30 unu geri postaladı bende kabul ettim zararın neresinden dönersek kardır hesabı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Daha önce 4 gb lık bir ürün aldım Fakat 1 gb çıktı.
Başka bir satıcı uygun fiyata 8 gb veriyordu. İlk önce sordum ürünlerinin hackli olup olmadığını, kesinlikle öyle birşey olmayacağını söylediler. Ürünler geldi. Hepside 1 gb çıktı. Bu ders oldu. Bir daha 1 gb haricinde yan sanayi mal almıyacam |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
arkadaslar bnde mp3-mp4 almak istiyorum ama kimden alsam diye karar veremedim guvenilir diyebileceginiz uygun fiyat veren tanıdıgınız satıcı varmı? hkemart tan guzel bi mp4 begenmiştim ama suanda sattıgı malzemeleri göremiyorum baska hangi satıcılar var?
yukarda bi arkadas su linki vermiş http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110184450208 sanırım Türkiye ye gönderimi bedava free yazıyor cunku ürün 4 gb olarak gözüküyor alsam 2gb cıksa bile bana yeterli olur ![]() Bu mesaj en son " 01-10-2008 " tarihinde saat 12:14 PM itibariyle Muratsen tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#36 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
cvp için tşkler pelikan ozmn ben bi gg ye bakayım ucuza bulurum belki 1-2gb mp4
![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yaa bende 4 GB bi ürün aldım.Henüz elime geçmedi.
Link Burda Umarım denilenler çıkmaz.Maalesef burayı geç okudum..Gelince haber veririm |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
bende 4gb aldım ama gerçektende 4gb bir sorun yok süper bişey işte satıcının adı good-day-up
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar son 1 ay içinde yaklaşık 15 adet mp4 player getirttim ve hepsi gerçek 4 gb ve sorunsuz. lütfen bilip bilmeden yazmayın. isterseniz direk çinden üretici fabrikadan gerçek 4 gb ürün fiyatları bile gösterebilirim size.
lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Aldığın ürünün linkini verirmisin axalis ? ??
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|