Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-07-2006, 09:58 PM   #21
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

sungerbob ordamısın
WICKY is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2006, 10:41 PM   #22
carismaa
Taze Üye

Ünü: carismaa is on a distinguished road

bu kgm sport tan bende bir mp4 player kazandım auın 3 de ama şu ana kadar bir mail falan atmadı benim attıgım mailleri ise yanıtlamadı alan arkadaşlar bi yardım cı olursa sevinirim
carismaa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2006, 11:07 PM   #23
spongebob
Taze Üye

spongebob kullanıcısının avatarı

Ünü: spongebob is on a distinguished road

Alıntı:
WICARDO tafarından gönderildi
sungerbob ordamısın
Evet buradayım
spongebob is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2006, 11:27 PM   #24
odda
Üye

odda kullanıcısının avatarı

Ünü: odda is on a distinguished road

Benim de alalı 1 hafta oldu 2 gün önce de msj attım hala cevap yok bekliyoruz
odda is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2006, 09:07 AM   #25
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Ünü: eflatun is on a distinguished road

Arkadaşlar acele etmeyin, ben de aldım bu elemandan, maille falan sıkıştırmayın boşuna, ben aldıktan 11 gün sonra bana mail atıp yolladığını 7-14 gün içinde elimde olması gerektiğini söyledi... Eğer bu sürede eline gelmezse posta servisi ile temasa geç dedi...

Bence hemen mail bekleyip telaş etmeyin.
Eski 05-11-2006, 12:22 PM   #26
odda
Üye

7 gün önce ödemesini yaptığım ürün için bugun maili aldım kgm den vermiş ürünü kargoya tacking no sunuda yazmış hatta
http://app1.hongkongpost.com dan baktım.

The item is being processed for departure from Hong Kong as at 11-May-2006yazıyor bakalım kaç günde gelecek hong kong luların ptt sida bizimki gibi çalışıyorsa yandık zaten daha 20 gün bekleriz herhalde....
Eski 05-11-2006, 01:19 PM   #27
eflatun
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
odda tafarından gönderildi
7 gün önce ödemesini yaptığım ürün için bugun maili aldım kgm den vermiş ürünü kargoya tacking no sunuda yazmış hatta
http://app1.hongkongpost.com dan baktım.

The item is being processed for departure from Hong Kong as at 11-May-2006yazıyor bakalım kaç günde gelecek hong kong luların ptt sida bizimki gibi çalışıyorsa yandık zaten daha 20 gün bekleriz herhalde....

Arkadaşım bana attığı mailde tracking number belirtmemiş, sadece item numberi var, ama ben zaten talep etmemiştim. Item numberi adamların posta idaresine yazdım geçersiz çıktı, tracking number olarak sana ayrıyeten bir numara gelmiş olmalı sanırım, doğru mu ?
Eski 05-14-2006, 08:14 AM   #28
muti_1973
Taze Üye

muti_1973 kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: muti_1973 is on a distinguished road

Mp3 player

19 Nisanda ödemesini yaptığım ve kgm den aldığım 2 adet mp3 playerdan 1 tanesi geldi. 2 ayrı paketle yolladı diye düşünüyorum. Kgm ye yazdım ama 1 haftaya ancak cevap gelir. Kgm den bu şekilde alan arkadaşlar varsa lütfen belirtsin.
muti_1973 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2006, 10:38 AM   #29
odda
Üye

Kgm den aldığım mail de kendisi yazmış tracking no sunu ben talepte bulunmadan gerçi ne işine yaradı dersen
http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp adresinden bakıp sadece emin olmuş oldum Kgm nin ürünü kargoya vediğini o kadar.

Benim merak ettiğim Kgm den eline ürünü geçen arkadaslar a sormak istediğim11 mayıs da ürünü almıs olduğunu yazıyor hongkongpost acaba kaç günde bizim ptt ye gelir yani ne zaman sormam lazım ptt ye benim hong kong dan beklediğim bir kargo vardı diye teşekkürler.
Eski 05-15-2006, 11:11 AM   #30
eflatun
Üye ül-Zebellah

Şu anda KGM'den 2 adet 2 GB Mp4 playerim geldi

06 Mayıs'da KGM mail atarak postaya verildiğini bildirmişti. Ödemeyi 25 Nisan'da yapmıştım. Ürünler oldukça şık görünüyor ama tek falsosu birininin adaptöründen tıkır tıkır sesler geliyor sallayınca ama bakacağız ona, dönüştürücü olmadığı için henüz çalışıp çalışmadığını deneyemedim.

Ama en büyük üzüldüğüm ses oldu, benim için çok yetersiz diyebilirim, ipod kulaklıklarının hemen hemen aynısı görüntü olarak ama ses çıkışı çok çok az... Bu ses sınırını sona bile getirsem ses yavan kalıyor, ama özetle ürünler geldi, şu anda elimde olay budur. Biraz daha inceledikten sonra feedbackini vereceğim.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık