![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
sungerbob ordamısın
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bu kgm sport tan bende bir mp4 player kazandım auın 3 de ama şu ana kadar bir mail falan atmadı benim attıgım mailleri ise yanıtlamadı alan arkadaşlar bi yardım cı olursa sevinirim
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Benim de alalı 1 hafta oldu 2 gün önce de msj attım hala cevap yok bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar acele etmeyin, ben de aldım bu elemandan, maille falan sıkıştırmayın boşuna, ben aldıktan 11 gün sonra bana mail atıp yolladığını 7-14 gün içinde elimde olması gerektiğini söyledi... Eğer bu sürede eline gelmezse posta servisi ile temasa geç dedi...
Bence hemen mail bekleyip telaş etmeyin.
|
|
|
#26 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
7 gün önce ödemesini yaptığım ürün için bugun maili aldım kgm den vermiş ürünü kargoya tacking no sunuda yazmış hatta
http://app1.hongkongpost.com dan baktım. The item is being processed for departure from Hong Kong as at 11-May-2006yazıyor bakalım kaç günde gelecek hong kong luların ptt sida bizimki gibi çalışıyorsa yandık zaten daha 20 gün bekleriz herhalde.... |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım bana attığı mailde tracking number belirtmemiş, sadece item numberi var, ama ben zaten talep etmemiştim. Item numberi adamların posta idaresine yazdım geçersiz çıktı, tracking number olarak sana ayrıyeten bir numara gelmiş olmalı sanırım, doğru mu ?
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Mp3 player
19 Nisanda ödemesini yaptığım ve kgm den aldığım 2 adet mp3 playerdan 1 tanesi geldi. 2 ayrı paketle yolladı diye düşünüyorum. Kgm ye yazdım ama 1 haftaya ancak cevap gelir. Kgm den bu şekilde alan arkadaşlar varsa lütfen belirtsin.
![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Kgm den aldığım mail de kendisi yazmış tracking no sunu ben talepte bulunmadan gerçi ne işine yaradı dersen
http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp adresinden bakıp sadece emin olmuş oldum Kgm nin ürünü kargoya vediğini o kadar. Benim merak ettiğim Kgm den eline ürünü geçen arkadaslar a sormak istediğim11 mayıs da ürünü almıs olduğunu yazıyor hongkongpost acaba kaç günde bizim ptt ye gelir yani ne zaman sormam lazım ptt ye benim hong kong dan beklediğim bir kargo vardı diye teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Şu anda KGM'den 2 adet 2 GB Mp4 playerim geldi
![]() 06 Mayıs'da KGM mail atarak postaya verildiğini bildirmişti. Ödemeyi 25 Nisan'da yapmıştım. Ürünler oldukça şık görünüyor ama tek falsosu birininin adaptöründen tıkır tıkır sesler geliyor sallayınca ama bakacağız ona, dönüştürücü olmadığı için henüz çalışıp çalışmadığını deneyemedim. Ama en büyük üzüldüğüm ses oldu, benim için çok yetersiz diyebilirim, ipod kulaklıklarının hemen hemen aynısı görüntü olarak ama ses çıkışı çok çok az... Bu ses sınırını sona bile getirsem ses yavan kalıyor, ama özetle ürünler geldi, şu anda elimde olay budur. Biraz daha inceledikten sonra feedbackini vereceğim.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|