Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-18-2006, 09:17 PM   #11
Furkorn
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: Furkorn is on a distinguished road

"usps global priority mail and lower the s/h charge to $29.99" baktım bunu demiş. USPS , global express mi oluyo. O ama hem hemen al hemde cradle lı seçtiğim için 160 dolarlık üründen dolayı öyle diyo galiba , bende artık cradleın gereksiz olduğuna karar verdim okudum özelliklerini şimdi. Eğer cradle dan şarj etme gibi bişi olsaydı iyi olurdu bayağı bi.Usb şarj dimi bu clix?
Furkorn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-18-2006, 09:29 PM   #12
ChengizKhan
Kallavi Üye

ChengizKhan kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: ChengizKhan is on a distinguished road

Evet sadece usb şarj aparatıyla geliyor.Buyitnow la alınmasını hiç tavsiye etmem artırmayla ortalama 130 dolara alınabiliyor craddle olanı...O dediği kargo express değil o yüzden verdiği fiyata iyi diyemem... Güzel bir açık artırmayla kargo dezavantajının zararıda çıkabilir bence express le isteyin ürünü.Sanırım 10 dolar farkediyor sadece.
ChengizKhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-19-2006, 11:45 AM   #13
Furkorn
Taze Üye

Evet saol valla yardımcı olduğun için , gece saat 4 sularında aldım bitane 103 dolara sadece clix olarak. Hemen ardından mesaj yazdım dediğin gibi global express ile yolla dedim fiyat farkı ne olur ona göre ödemesini yapıyım dedim paypal ile bakalım cevap bekliyorum. Adamın verdiği kargo fiyatınıda pay now dan girip ödemeye yazıp işlemleri bitiriyoruz değil mi? İlk alışverişim olucak ebayden bakalım hayırılsı valla...
Eski 12-19-2006, 05:42 PM   #14
ChengizKhan
Kallavi Üye

Evet onun verdiği miktarı gerekli kısıma elle girdikten snra işlem bitiyor.Hayırlı olsun gelince bir başlıkta siz açarsınız artık.
ChengizKhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-19-2006, 11:25 PM   #15
Furkorn
Taze Üye

Valla saolun yardımcı olduğunuz için herkonuda darısı herkesin başına. Çok uyguna geldi bu alım. 39.99 shipping Global express olarak verdim ürünüde açık artırmadan 103.5 e kazandım toplamda 143 dolara eve teslim oldu. Acaba 19.99 ' a 3 yıllık garantisinide satın alsammı dedim ama , zaten önemli ne varsa garanti kapsamında olmuyo falan diye boşver dedim kendi kendime inşallah kafamı duvarlara vurmam ilerde. Bu arada herhangi birşey olmasına karşı sigortalı yolluyo bide adam , buda çok güzel bir ayrıntı içim rahat bugün olmadı en geç yarın kargoya veririm dedi. Üzerine 49.99 fiyat yazıp kullanılmış ve hediye diye belirticek
Uzun lafın kısası pamuk gibi adam bu roadpal valla
Eski 12-28-2006, 05:00 PM   #16
Furkorn
Taze Üye

Kargosunu takip ediyorum bu arada ürünün türkiyeye geldi dedi usps sitesinde , ptt den baktım bende dün gelmiş "Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / TOPKAPI, 00138 27/12/2006 13:04:03 " yazıyo hatta ama herhangi bir ağırlık değer gibi bilgi karşısında bişi yazmıyo , bu daha ürüne bakılmadımı anlamına geliyo ?
Eski 12-28-2006, 06:39 PM   #17
ChengizKhan
Kallavi Üye

Ağırlık değerleri girilmemişti benimkinde de.Benim ptt ekranında gördüklerim bunlar.En son teslim edildi aşamasında ürün elime geçti.

S/N İŞLEM/YER

1.Sevk Edildi İZMİR / PİM İZMİR / PİM ŞEHİR, 00072 24/11/2006 13:13:12
2.Dağıtıcıya Teslim Edildi, İZMİR / PİM, 62-HAPS 24/11/2006 14:05:09
3.Dağıtıcıya Teslim Edildi, İZMİR / PİM, 11-1a 25/11/2006 09:04:10
4.Teslim Edildi 25/11/2006 19:22:51

Tahmin ediyorum cumaya kadar alırsınız ürünü.
ChengizKhan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık