![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
MP3/MP4 Player
4GB MP3/MP4 Player
Ürün:http://rover.ebay.com/rover/1/711-17...MEWN%3AIT&rd=1 Satıcı: Midalap http://rover.ebay.com/rover/1/711-17...userid=midalap Kargo:Normal posta, tracking sorgusuyla geldiğini görünce kendim gidip aldım. Nakliye,gümrük,ürün... hiçbir problem yok.Toplam 20 günde elime ulaştı. Ürün fiyatı:54 usd, kargo bedava. Midalap ile herhangi bir sorun yaşamadım.Mesajlara geçte olsa cevap verdi.Yine geçte olsa tracking numarasını verdi.Ben bir problem yaşamadım ama yine de alışveriş yaparken bir daha düşünülecek bir satıcı bence. Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 10:01 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
vay be
arkadaslar goruyormusunuz. adamın 56.50 den açtıgı açık artırmayı arkadasımız 54 e kapatmış helal olsun bunu yapanın içimizden çıkması ayrı bir grurur kaynağı.bide nasıl yaptıgını anlatsan hocam.56.50 den açılan arttırmayı nasıl kapadın 54 e .
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Hayirli
hayırlı olsun arkadaşım peki ürün nasıl sesi falan yeterlimi memnunmusun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Yeni 56,5'a geçti, daha önce düşüktü fiyatları.
Ürün oldukça basit ve kullanışsız, saniyede 1 MB'den hızlı yükleme yapamadım (Bana USB 1.1 gib geldi) Kulaklıkları çok vasat. Kulaklığın adaptöründen makul fiyatlı bulabileceğim bir yer bilen var mı? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Öncelikle herkese teşekkürler...
ewet 54 usd.foruma takılan birçok arkadaşın daha iyi bildiği gibi son 5 dakikada tekif veriyor, sonra max. arttırmayı belirliyorum.Biraz da şansınız varsa uygun fiyata zaman darlığından dolayı açık arttırma sizde kalıyor.Ürün pek kaliteli birşey değil ama aynısını 70-80 usd ye kadar çıkıp satılınca bana daha bir değerli göründü.Sonuçta kalitesinden fazla ödün verilmeden dönüştürülmüş mp3ler tatmin edici bir şekilde dinleniyor.Unutmadan gittigidiyor da bu ürün 200 ytl'ye satılıyor.Kulaklık adaptörüne gelince MPX200 için yapılan adaptörler ile halledilebilinir belki.Çünkü cihazın kulaklığı ile benim mpx200 den ses alabildim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
re
ya arkadaslar inceliyorumda adam 4gblıgını 54 dolara veriyor satılıyor.diğer tarafta adam 4 gb lıgı 80 dolara veriyor kapışılıyor yani diğerine teklif verenler safmı.sanki bunlarda kalite kalite oluyor gibime geliyor benim.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Adamın feedback'ine bakarsan olayın ''kim kaça tutturmuşsa artık'' olayına döndüğünü görürsün. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|