Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-13-2006, 10:58 PM   #31
xcoder
Taze Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: xcoder is on a distinguished road

Alıntı:
Meraklı tafarından gönderildi
Ürünü denediniz mi?

Evet denemiştim zamanında 8 gb getirmiştim ve 1 gb çıkmıştı Neyseki satıcı ile anlaşıp para iadesi almıştım.. Ancak ebay da son yazılanlara göre 256 mb yi 4 gb gösterebildikleri aletlere 4 gb kkopyalamada yapabiliyorsunuz ancak veri okumaya kalktığınızda sonucu anlıyorsunuz Ben discounttown dan pek çok ürün aldım hiç sorun yaşamadım soran arkadaşa tavsiye ederim.
xcoder is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-16-2006, 12:42 PM   #32
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Veeeeeee midalap adlı satıcıdan beklenen 4 GB olarak işaretlenmiş MP4 çalar geldi. 4 GB olayını test edebilmek için şarja taktım. Biraz şarj olsun deneyeceğim.

Ancak gelen MP4 çaların kulaklığı berbattı biliyorum ama daha kötüsü de olabiliyormuş. Gelen kulaklığın sağdan berbat boğuk bir ses gelirken soldan hiç ama hiçbirşey gelmiyor. Yani daha bir kere bile kullanılmamış kulaklık bozuk

Bu 4 GB olayından arıza çıkarmasam bile kulaklıktan her türlü çıkarırım. Bir de 4 GB olayında falso olursa bu satıcıyla nasıl anlaşırız bilmem. Ama kulaklık olayı berbat oldu, hiç değilse 5-8$ bir refund isteyeceğim ki aldığım arkadaş buradan dandik ama çalışan bir kulaklık alabilsin. Çocuğa da gel al dedik ürünü,o da hayal kırıklığına uğrayacak. Bu ürünleri zaten en başından önermiyordum, ona da ders olur artık. Meraklının aldığı sonuca göre bir girişimde bulunacağım ben de. Buna bu şekilde olumlu geri dönüş yapmam.
Eski 12-20-2006, 10:34 PM   #33
mehmet_alcev
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: mehmet_alcev is on a distinguished road

slm bısey sormak ıstıyorum bende 4 gb mp4 almak ıstıyorum ama 1 gb falan cıkıyor dıyorlar sızde oyle bır sorun oldumu bıde olmadı ıse sızın satıcının adresini yolarsanız sevınırım
tesekkurler
mehmet_alcev is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-24-2006, 01:00 PM   #34
charlienet
Kallavi Üye

charlienet kullanıcısının avatarı

Ünü: charlienet is on a distinguished road

DIKKAT 4GB olduklari iddia edilen MP4 leri almayin

Arkadaslar,

Su an itibariyle 4GB olarak uretilmis olan kopya MP4 yok.Bunu yakinen tecrube etmis biri olarak hemde defalarca sizleri uyarmak istiyorum.Bu 4GB lar eger sansliysaniz 2GB yada cogunlukla 1GB cikiyor.Haliyle var olmayan malzemeyi size gonderemezler.Chipleri hacklendigi icin windows tabaninda kapasitesi 4GB gozukuyor.Hacki kaldirdiginizda ki cok kolay bir yolla bunu yapabilirsiniz gercek boyutu ortaya cikiyor.Hackli iken isterseniz 10GB lik bilgi atin banamisin demez alir fakat dosyalari bozuyor film yada muzikleri dinleyemiyorsunuz.
Ilave sorulari olanlar icin yardima hazirim benim bu isten biraz basim agridi bu nedenle genis bir arastirma yaptim sizide bilgilendirmek istedim.

Bu isi yapan saticilar mi istisnasiz hepsi arkadaslar,
charlienet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-27-2006, 09:44 PM   #35
mehmet_alcev
Üye

cevaplarsanız sevınırım

selam arkadaslar az once okdum cınden gelen yada ebayda alınan mp4 lerın hepsi hacklı dıyorlar 4gb gorunuo ama asıl kapasitesi daha az dıorlar acaba dogru mudur 4gb alan arkadaslar bılgı verebılır mı acaba bende aldım ama henuz elıme gelmedı
tessukler.
Eski 12-27-2006, 09:51 PM   #36
mehmet_alcev
Üye

slm

arkadaslar bende 1 adet 4 gb mp4 aldım ama onların hacklendıgını soyluyorlar yanı kapasitesi daha azmıs 4 gb alan arkadas da boyle bır sorun yasadımı acaba cevaplarsanız sevınırım
Eski 12-28-2006, 10:07 AM   #37
yasinkarakoc
Taze Üye

Ünü: yasinkarakoc is on a distinguished road

Unhappy Mp4 Olayi

arkadaşlar ne kadar bahtsızım ki ebaydan 4 gb'lık mp4'ü (eğer öyleyse!) bu forumu okumadan önce aldım.daha elime ulaşmadı.seviniyodum ucuza bi mp4 player aldım diye ama bu forum okuyunca gece kabuslar görmeye başladım.arkadaşlar bir sürü problemlerle karşılaşmışlar.4 gb 2gb'ta bazen 256 mb'a bile düştüğünü söylüyolar.bunun aslı varmıdır? başka ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? örneğin sarj ya da dosya yükleme gibi... biri lütfen bana olumlu bişey söylesin.bu kadar da kötü olmamalı.hadi diyelim 2gb çıktı.peki ben 2gb'ı geçmedikten sonra yine de dosya bozma,okumama gibi sorunlarla karşılaşabilirmiyim? cevaplayan olursa çok sevinirim
yasinkarakoc is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık