![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Bu arada @eflatun, ne kadardan alabildin? Ben ilk ikisini 34.02'şer £ bu sonuncuyu 30.02 £'a aldım, eski satışlarına bakınca 1.78 £ ada alan var
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Garanti, sanal kartımdan 82.50 YTL kesmiş. Tabii hesap kesim tarihinde durum değişebilir. Ama dediğim gibi 4 GB bir ürün için 82 YTL muazzam bir fiyat aslında. Ürün yaramaz bile olsa bu sığaya sahipse bence yeterli. Yani radyo ve müzik çalabilme yeteneği işin ekstrası..
|
|
|
#23 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
kullandıgı sıga samsung mu ?
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İlanında öyle yazıyor? |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Taze Üye
|
Bende bugün wallpaper_istore (satıcının feedback'i %99.4) isimli satıcıdan açık arttırma sonucunda 32 GBP'ye MP4 player siperişi verdim ama burdaki mesajları okudukdan sonra aldığıma pişman oldum. Umarım burada anlatılanlar kadar kötü bişi gelmez. Geldiğinde sizlerle paylaşırım.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
merhaba
game olan türkce destekleyen 1 GB mp4 en uygun fiata ve güvenilir satıcı hangisi tavsiye lutfen |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Midalap'dan aldığım 4 GB'lik playerlar hacked 2GB
Bugün birine 4 GB veri atmayı denedim, 1 MB/s ile attı, geri indirdiğimde dosyaları okumadı. Kendi utiliysi ile formatladım, 2GB'a düştü. Son siparişimi iptal et diye mesaj attım ama büyük ihtimal ürün yola çıktı, gelince dispute açacağım... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
İşte bu kötü. Ben denemeden siz denemişsiniz bile. Ben bu yönde satıcının feedback'lerinde çok şikayet görmüştüm. Bence olumlu feedback verenler de bu olayı denemedikleri için olumlu veriyorlar.
Benim sipariş ettiğim yolda ay ortası ay sonuna kalmadan elime gelir diye bekliyorum. Büyük ihtimal bu da 2 Gb olacak. Açtığın dispute ve olayın gidişatını da yazarak bizleri bilgilendirirsen memnun oluruz. Açıkçası satıcıdan bir miktar refund mu istemeli nasıl olur bilemiyorum. Sonuçta bu olay ticarette ayıplı mal olarak tabir edilen kategoriye girer.
|
|
|
#30 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Öncelikle, aletin yanında gelen CD'yi direk çöpe atın, virüslü! www.mympxplayer.org 'dan MP3 Player Utilities 4.05 'i indirin (yeni versiyonu, keza bu sitede benzer aletler için firmware2ler vb. var) MP3 Player Disk Tool'u çalıştırın. Normal Format sayfası değil, arkadaki Partition and Encrypt'e gelin, Setting Encrypted Capacity 'yi en sona çekip start'a basın, sonra en başa çekip start'a basın, kapasite 2GB'a dönüyor (Gerçek değerine! - bilgiler de gidiyor) Midalap'a mail attım, 1-2 gün daha bekleyip daha önce aldıklarımla ilgili dispute açacağım. Son derece uyduruk bir alet, bu arada ben alete 1 mb/s g,b, hızlarla veri atabiliyorum, 1 GB veriyi 15 dakikada falan atıyor! Ürün USB 1.1 galiba!!!
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|