Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-03-2006, 12:52 PM   #21
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Bu arada @eflatun, ne kadardan alabildin? Ben ilk ikisini 34.02'şer £ bu sonuncuyu 30.02 £'a aldım, eski satışlarına bakınca 1.78 £ ada alan var
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2006, 01:16 PM   #22
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Garanti, sanal kartımdan 82.50 YTL kesmiş. Tabii hesap kesim tarihinde durum değişebilir. Ama dediğim gibi 4 GB bir ürün için 82 YTL muazzam bir fiyat aslında. Ürün yaramaz bile olsa bu sığaya sahipse bence yeterli. Yani radyo ve müzik çalabilme yeteneği işin ekstrası..
Eski 11-03-2006, 01:20 PM   #23
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

kullandıgı sıga samsung mu ?
emre_86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2006, 01:28 PM   #24
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
kullandıgı sıga samsung mu ?

İlanında öyle yazıyor?
Eski 11-03-2006, 09:31 PM   #25
proxy
Taze Üye

proxy kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: proxy is on a distinguished road

proxy kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to proxy
Bende bugün wallpaper_istore (satıcının feedback'i %99.4) isimli satıcıdan açık arttırma sonucunda 32 GBP'ye MP4 player siperişi verdim ama burdaki mesajları okudukdan sonra aldığıma pişman oldum. Umarım burada anlatılanlar kadar kötü bişi gelmez. Geldiğinde sizlerle paylaşırım.

proxy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2006, 07:07 PM   #26
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

merhaba
game olan türkce destekleyen 1 GB mp4 en uygun fiata ve güvenilir satıcı hangisi tavsiye lutfen
ibayci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-05-2006, 07:12 PM   #27
sukrusal
Kallavi Üye

sukrusal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: sukrusal is on a distinguished road

Alıntı:
ibayci tafarından gönderildi
merhaba
game olan türkce destekleyen 1 GB mp4 en uygun fiata ve güvenilir satıcı hangisi tavsiye lutfen
Etectonic1127 adlı satıcıdan ben birkaç tane aldım 1Gb Mp4 ler güzel kaliteli...
sukrusal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2006, 08:45 PM   #28
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Midalap'dan aldığım 4 GB'lik playerlar hacked 2GB Bugün birine 4 GB veri atmayı denedim, 1 MB/s ile attı, geri indirdiğimde dosyaları okumadı. Kendi utiliysi ile formatladım, 2GB'a düştü. Son siparişimi iptal et diye mesaj attım ama büyük ihtimal ürün yola çıktı, gelince dispute açacağım...
Eski 11-07-2006, 09:44 AM   #29
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

İşte bu kötü. Ben denemeden siz denemişsiniz bile. Ben bu yönde satıcının feedback'lerinde çok şikayet görmüştüm. Bence olumlu feedback verenler de bu olayı denemedikleri için olumlu veriyorlar.

Benim sipariş ettiğim yolda ay ortası ay sonuna kalmadan elime gelir diye bekliyorum. Büyük ihtimal bu da 2 Gb olacak. Açtığın dispute ve olayın gidişatını da yazarak bizleri bilgilendirirsen memnun oluruz. Açıkçası satıcıdan bir miktar refund mu istemeli nasıl olur bilemiyorum. Sonuçta bu olay ticarette ayıplı mal olarak tabir edilen kategoriye girer.
Eski 11-07-2006, 09:56 AM   #30
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Öncelikle, aletin yanında gelen CD'yi direk çöpe atın, virüslü! www.mympxplayer.org 'dan MP3 Player Utilities 4.05 'i indirin (yeni versiyonu, keza bu sitede benzer aletler için firmware2ler vb. var) MP3 Player Disk Tool'u çalıştırın. Normal Format sayfası değil, arkadaki Partition and Encrypt'e gelin, Setting Encrypted Capacity 'yi en sona çekip start'a basın, sonra en başa çekip start'a basın, kapasite 2GB'a dönüyor (Gerçek değerine! - bilgiler de gidiyor) Midalap'a mail attım, 1-2 gün daha bekleyip daha önce aldıklarımla ilgili dispute açacağım. Son derece uyduruk bir alet, bu arada ben alete 1 mb/s g,b, hızlarla veri atabiliyorum, 1 GB veriyi 15 dakikada falan atıyor! Ürün USB 1.1 galiba!!!
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık