![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Linkler için teşekkür ederim. İnceleyip arkadaşa bir tane sipariş edeceğim. Biraz bakayım dedim, net müthiş yavaş ve sürüyle bunlardan var kafam allak bullak oldu
Böyle önceki tecrübeler ışığında linkler faydalı oluyor.
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
4gb yüklemeyi denemedim, sattıklarım geri dönmediğine göre problem olmamalı
Ancak kullanışsız aletler, yazılımları çok kötü, folder içeriğini göremiyorsun. 1.5" ekran yapmışlar ama parça listesi görünmüyor. Film falan seyredilmez. Ses kalitesi ortalama, kulaklıklar çok kötü. 2.5mm kulaklık olduğundan 3-5 milyona 2.5 - 3.5 mm aparatı almak lazım... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Evet meraklı dediğin gibi bende 4Gb olanları pek beğenmedim ama adamlar 1 GB fiyatına veriyorlar nasıl oluyorsa birde dediğin gibi o küçük aksesuarlarda önemli bazı satıcılar 2.5-3.5 mm çevirici aparatı ve 220 V charge cihazını ayrıca birde Türkiye için uygun olan 220 V aparatını bile gönderen satıcılar var bu satıcıları tercih etmek lazım..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
mp4 tavsiye
merhaba
game olan ve türkce yi destekleyen ve türkiye ye gönderen 1 GB mp4 lazım iyi satıcı linki verirmisiniz. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Şuan satılan en yüksek kapasiteli mp4 player 2 gb. Bunun üzerindeki kapasiteler fake 4 gb yükleme yapabilir gözükür ama tekrar okuyamazsınız ebayde fake mp4 player diye aramanızı tavsiye ederim... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Dün midalap isimli satıcıdan bir adet 4 GB MP4 player sipariş ettim. Feedbacklerde eksi verenlerin neredeyse tamamı 4 GB olan MP4 çalarlar 2 GB diye yazmış. Benden arkadaş rica etti onun için getiriyorum. Bana kalsa 4 olsun olmasın alınacak aletler değil ama epey ucuzdu. Kargo da beleş olunca şansımızı denedik, gelince bakarım 4 GB yüklenip geri alınabiliyor mu diye.
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürünü denediniz mi? |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Satıcı bana mail atmış, üründe bir sorun olursa aman - feedback verme, önce bir konuşalım demeye getirmiş işi. Rahat rahat oturuyordum, maili okudum, kafam karıştı
: Bu satıcıyı şikayet edenlerin sorunları hep 2 Gb 4 Gb mevzusu nerdeyse. Gelsin bakalım 2 bile alsa arkadaş şansına küssün ne diyeyim, öyle kullanır artık. Belki de arada bir karşılaşılan bir sorundur bilemiyorum, Çin malı değil mi, vardır bir planları.
|
|
|
#19 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Benim gelen iki adet de Midalap'dan dı, kulaklığı (son derece uyduruk!) 3-4 gün sonra arızalandı (henüz feedback vermemiştim allahtan!) 1 tane daha ücretsiz gönderdiler. Ürünü iyice test etmeden feedback verme derim
Feedback vermeden önce bize ulaşın derken boşu boşuna feedbacklerini düşürmek istemiyorlar haklı olarak, yanlış ürün gönderme vb durumunda refund yapabiliyorlar negatif feedback yaşamamak için... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Evet haklısın, kulaklıkları resimde bile rezil durumda, arkadaşa resmini gösterdim ilk tepkisi kulaklıklara oldu ve kullanacak arkadaşı düşününce parçalanmaması mucize gibi birşey
Bir hafta kadar kullansın, bir sorun yaşarsa ben de kulaklık konusunda satıcıya dönüp çözüm isteyebilirim belki. Ama bu aletten bunun haricinde fazla birşey beklenmez, yok şarjı az yok, yavaş transfer yapıyor diye satıcıyı sıkıştıracak değilim ama kulaklık olayı önemli diyorum. Tahminime göre ay sonuna doğru bir terslik olmazsa gelir, o zaman bu 4 Gb olayını da kontrol edeceğim, merak ettim bu durumu.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|