Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-01-2006, 04:06 PM   #11
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Linkler için teşekkür ederim. İnceleyip arkadaşa bir tane sipariş edeceğim. Biraz bakayım dedim, net müthiş yavaş ve sürüyle bunlardan var kafam allak bullak oldu Böyle önceki tecrübeler ışığında linkler faydalı oluyor.
Eski 11-01-2006, 04:12 PM   #12
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

4gb yüklemeyi denemedim, sattıklarım geri dönmediğine göre problem olmamalı Ancak kullanışsız aletler, yazılımları çok kötü, folder içeriğini göremiyorsun. 1.5" ekran yapmışlar ama parça listesi görünmüyor. Film falan seyredilmez. Ses kalitesi ortalama, kulaklıklar çok kötü. 2.5mm kulaklık olduğundan 3-5 milyona 2.5 - 3.5 mm aparatı almak lazım...
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2006, 04:19 PM   #13
sukrusal
Kallavi Üye

sukrusal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: sukrusal is on a distinguished road

Evet meraklı dediğin gibi bende 4Gb olanları pek beğenmedim ama adamlar 1 GB fiyatına veriyorlar nasıl oluyorsa birde dediğin gibi o küçük aksesuarlarda önemli bazı satıcılar 2.5-3.5 mm çevirici aparatı ve 220 V charge cihazını ayrıca birde Türkiye için uygun olan 220 V aparatını bile gönderen satıcılar var bu satıcıları tercih etmek lazım..
sukrusal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-02-2006, 10:36 PM   #14
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

mp4 tavsiye

merhaba
game olan ve türkce yi destekleyen ve türkiye ye gönderen 1 GB mp4 lazım iyi satıcı linki verirmisiniz.
ibayci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2006, 04:33 AM   #15
xcoder
Taze Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: xcoder is on a distinguished road

Alıntı:
Meraklı tafarından gönderildi
4gb yüklemeyi denemedim, sattıklarım geri dönmediğine göre problem olmamalı Ancak kullanışsız aletler, yazılımları çok kötü, folder içeriğini göremiyorsun. 1.5" ekran yapmışlar ama parça listesi görünmüyor. Film falan seyredilmez. Ses kalitesi ortalama, kulaklıklar çok kötü. 2.5mm kulaklık olduğundan 3-5 milyona 2.5 - 3.5 mm aparatı almak lazım...

Şuan satılan en yüksek kapasiteli mp4 player 2 gb. Bunun üzerindeki kapasiteler fake 4 gb yükleme yapabilir gözükür ama tekrar okuyamazsınız ebayde fake mp4 player diye aramanızı tavsiye ederim...
xcoder is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2006, 07:30 AM   #16
eflatun
Üye ül-Zebellah

Dün midalap isimli satıcıdan bir adet 4 GB MP4 player sipariş ettim. Feedbacklerde eksi verenlerin neredeyse tamamı 4 GB olan MP4 çalarlar 2 GB diye yazmış. Benden arkadaş rica etti onun için getiriyorum. Bana kalsa 4 olsun olmasın alınacak aletler değil ama epey ucuzdu. Kargo da beleş olunca şansımızı denedik, gelince bakarım 4 GB yüklenip geri alınabiliyor mu diye.
Eski 11-03-2006, 11:32 AM   #17
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Şuan satılan en yüksek kapasiteli mp4 player 2 gb. Bunun üzerindeki kapasiteler fake 4 gb yükleme yapabilir gözükür ama tekrar okuyamazsınız ebayde fake mp4 player diye aramanızı tavsiye ederim...

Ürünü denediniz mi?
Eski 11-03-2006, 12:08 PM   #18
eflatun
Üye ül-Zebellah

Satıcı bana mail atmış, üründe bir sorun olursa aman - feedback verme, önce bir konuşalım demeye getirmiş işi. Rahat rahat oturuyordum, maili okudum, kafam karıştı : Bu satıcıyı şikayet edenlerin sorunları hep 2 Gb 4 Gb mevzusu nerdeyse. Gelsin bakalım 2 bile alsa arkadaş şansına küssün ne diyeyim, öyle kullanır artık. Belki de arada bir karşılaşılan bir sorundur bilemiyorum, Çin malı değil mi, vardır bir planları.
Eski 11-03-2006, 12:22 PM   #19
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Benim gelen iki adet de Midalap'dan dı, kulaklığı (son derece uyduruk!) 3-4 gün sonra arızalandı (henüz feedback vermemiştim allahtan!) 1 tane daha ücretsiz gönderdiler. Ürünü iyice test etmeden feedback verme derim Feedback vermeden önce bize ulaşın derken boşu boşuna feedbacklerini düşürmek istemiyorlar haklı olarak, yanlış ürün gönderme vb durumunda refund yapabiliyorlar negatif feedback yaşamamak için...
Eski 11-03-2006, 12:36 PM   #20
eflatun
Üye ül-Zebellah

Evet haklısın, kulaklıkları resimde bile rezil durumda, arkadaşa resmini gösterdim ilk tepkisi kulaklıklara oldu ve kullanacak arkadaşı düşününce parçalanmaması mucize gibi birşey Bir hafta kadar kullansın, bir sorun yaşarsa ben de kulaklık konusunda satıcıya dönüp çözüm isteyebilirim belki. Ama bu aletten bunun haricinde fazla birşey beklenmez, yok şarjı az yok, yavaş transfer yapıyor diye satıcıyı sıkıştıracak değilim ama kulaklık olayı önemli diyorum. Tahminime göre ay sonuna doğru bir terslik olmazsa gelir, o zaman bu 4 Gb olayını da kontrol edeceğim, merak ettim bu durumu.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık