Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla.

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 02-08-2010, 03:13 PM   #11
climates
Taze Üye

Giriş: Oct 2009
Ünü: climates is on a distinguished road

Alıntı:
mustang83 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Gümrük mevzuatı değişti, forumda ilgili bölümden ulaşabilirsiniz.
Muafiyet sınırı 150 € yaklaşık 220 $.
Hediye, bayram, yılbaşı olayları kalktı.
Takılıp takılmayacağı hakkında kesin 1 şey söylenemez.
Memur şüphelenirse takar, sizi çağırır, gözünüzün önünde açılır paket, fiyatını fatura ile falan teyit etmeniz istenir.
Teyit edemezseniz, memurun belirleyeceği fiyattan vergisini ödersiniz %20 olarak.
Varsa bandrol ve damga pulu ödersiniz.
Ayrıca 2 Tl de ardiye ücreti var.
Evet biliyordum bunu siparişi vermeden önce. Ancak çok dikkatli araştırma yaptım. Ve hiçbir sorunla karşılaşmadan evime kadar geldi. Üstelik geçen hafta da şarj aletini yine ebaydan satın aldım,o da evime sadece 2 dolar nakliye ücreti ile gedi. Bence dikkatli araştırılıp incelendikten sonra alışveriş gayet keyifli ve süratli oluyor.Çok sevdim bu işi
climates Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2010, 04:28 PM   #12
Depresionist
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: Depresionist is on a distinguished road

Alıntı:
climates tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Evet biliyordum bunu siparişi vermeden önce. Ancak çok dikkatli araştırma yaptım. Ve hiçbir sorunla karşılaşmadan evime kadar geldi. Üstelik geçen hafta da şarj aletini yine ebaydan satın aldım,o da evime sadece 2 dolar nakliye ücreti ile gedi. Bence dikkatli araştırılıp incelendikten sonra alışveriş gayet keyifli ve süratli oluyor.Çok sevdim bu işi
Biraz da şanslısın sanki dostum

Aslında ilkinden cok fazla emin değilim.

Albert Einstein
Depresionist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-16-2010, 12:14 AM   #13
darkmoon34
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: darkmoon34 is on a distinguished road

arkadaşım seninki tamamen acemi şansı denen olay fiyatı düşükde göstersen o gümürükdeki sistemde her şeyin fiyatı ve karşılığı var inanmayanlar gidip bakabilir ben gözümle gördüm bir alet kenwood marka modelini girdik direk bilgisayarda karşımıza beyazeşya ötv si vergisi normal kdv siz fiyatı kdv li fiyatı her şeyi çıkdı..

sizin ürün gözden kaçmışdır ya dikkat çekmemiş dikkat çekse yada gümrükdeki adamın ilgisini çekse tek yapıcağı şey kutuyu açıp bilgisayara ürünün adını girmek olurdu..

neyse güle güle kullanın
darkmoon34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-16-2010, 12:25 AM   #14
izmirli
Üye

Giriş: Mar 2010
Ünü: izmirli is on a distinguished road

Ya bu gift yazmazsa ne oluyor??
izmirli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-17-2010, 07:37 AM   #15
climates
Taze Üye

Acemi sansı olarak dusuncek olursaniz,daha da genisletmeniz lazim. yani hic gormediginz bir urunu almak risk ancak ben magazadan mallari da boyledir,yani arada kusurlu cikabilir. ebay gibi sitelerden alisveris sanstan cok dikkat gerektirir. Gumruk kurallarini dikkatle okuyup,ebaydaki yorumlari guzelce degerlendirip aldim. MP3 gibi malzemeler zaten cok pahali olmadiklari icin geliste sorun cikarmaz. Ancak urunu ayni anda adetce fazla getirtmemek gerek.
Gift olarak yazilmasi hakkindaki suale cevabim ise ben bu forumdaki yazilanlardan hareketle oyle yazdirdim saticiya. Ancak yurtdisindan yeni bir alisveris yaptim,o da dun geldi. Gift filan yazmiyordu kutuda. Kisacasi gumrukte izin verilen degerindeki urunler sorunsuz geliyor. Bi tikla okyanuslari asan alisveris yapmak da yaniniza kar kaliyor
Eski 04-06-2010, 08:30 PM   #16
jelibon
Üye

Giriş: Aug 2009
Ünü: jelibon is on a distinguished road

Alıntı:
darkmoon34 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sizin ürün gözden kaçmışdır ya dikkat çekmemiş dikkat çekse yada gümrükdeki adamın ilgisini çekse tek yapıcağı şey kutuyu açıp bilgisayara ürünün adını girmek olurdu..
O da okadar kolay değil. Gümrükteki memurlarda kafalarına göre kutuları açıp kapatamıyorlar. Gümrüğe takılan bir ürününüz varsa (içeriğinin gümrüğe takılacağından şüphenilen) size bildirim kağıdı gönderilir sizde kalkıp gidersiniz ve paket sizin yanınızda açılarak gerekli işlemler yapılır. Öyle yırt bakalım ne varmış bunun içinde durumu olduğunu hiç zannetmiyorum. En azından benim başıma gelen iki gümrüklü iş bu şekildeydi. Daha çok deneyimi olanlarda paylaşırsa daha iyi olur. Kafadan sallamamak gerekiyor.
jelibon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2010, 02:43 PM   #17
climates
Taze Üye

Alıntı:
jelibon tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
O da okadar kolay değil. Gümrükteki memurlarda kafalarına göre kutuları açıp kapatamıyorlar. Gümrüğe takılan bir ürününüz varsa (içeriğinin gümrüğe takılacağından şüphenilen) size bildirim kağıdı gönderilir sizde kalkıp gidersiniz ve paket sizin yanınızda açılarak gerekli işlemler yapılır. Öyle yırt bakalım ne varmış bunun içinde durumu olduğunu hiç zannetmiyorum. En azından benim başıma gelen iki gümrüklü iş bu şekildeydi. Daha çok deneyimi olanlarda paylaşırsa daha iyi olur. Kafadan sallamamak gerekiyor.
Katiliyorum size. Gumruk kurallarina gore yapilirsa herhangi bir problem cikmiyor. Ciksa da uslunce hallediliyor.
Ayrica almis oldugum mp3'u kullandikca cok sevdim. simdi iyki almis diyorum. Ebay'dan pek cok sey almaktayim hala.
Eski 05-16-2010, 03:30 PM   #18
cpkn55
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2009
Ünü: cpkn55 is on a distinguished road

siz Zune 30 GB'yi almışsınız bende onu bıraktım Zune HD 16 GB'a geçtim
cpkn55 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-26-2010, 10:31 AM   #19
yabanci
Üye

Giriş: Aug 2009
Ünü: yabanci is on a distinguished road

hangi satıcıdan aldınız ?
yabanci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2010, 09:56 PM   #20
swat882
Taze Üye

Giriş: Dec 2008
Ünü: swat882 is on a distinguished road

dostum link yada satıcı ismini tam verirmisin?
swat882 Çevrimdışı   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Tags
30gb, microsoft, zune

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları