![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2009
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşım seninki tamamen acemi şansı denen olay fiyatı düşükde göstersen o gümürükdeki sistemde her şeyin fiyatı ve karşılığı var inanmayanlar gidip bakabilir ben gözümle gördüm bir alet kenwood marka modelini girdik direk bilgisayarda karşımıza beyazeşya ötv si vergisi normal kdv siz fiyatı kdv li fiyatı her şeyi çıkdı..
sizin ürün gözden kaçmışdır ya dikkat çekmemiş dikkat çekse yada gümrükdeki adamın ilgisini çekse tek yapıcağı şey kutuyu açıp bilgisayara ürünün adını girmek olurdu.. neyse güle güle kullanın ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Mar 2010
Ünü:
![]() |
Ya bu gift yazmazsa ne oluyor??
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Acemi sansı olarak dusuncek olursaniz,daha da genisletmeniz lazim. yani hic gormediginz bir urunu almak risk ancak ben magazadan mallari da boyledir,yani arada kusurlu cikabilir. ebay gibi sitelerden alisveris sanstan cok dikkat gerektirir. Gumruk kurallarini dikkatle okuyup,ebaydaki yorumlari guzelce degerlendirip aldim. MP3 gibi malzemeler zaten cok pahali olmadiklari icin geliste sorun cikarmaz. Ancak urunu ayni anda adetce fazla getirtmemek gerek.
Gift olarak yazilmasi hakkindaki suale cevabim ise ben bu forumdaki yazilanlardan hareketle oyle yazdirdim saticiya. Ancak yurtdisindan yeni bir alisveris yaptim,o da dun geldi. Gift filan yazmiyordu kutuda. Kisacasi gumrukte izin verilen degerindeki urunler sorunsuz geliyor. Bi tikla okyanuslari asan alisveris yapmak da yaniniza kar kaliyor ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
O da okadar kolay değil. Gümrükteki memurlarda kafalarına göre kutuları açıp kapatamıyorlar. Gümrüğe takılan bir ürününüz varsa (içeriğinin gümrüğe takılacağından şüphenilen) size bildirim kağıdı gönderilir sizde kalkıp gidersiniz ve paket sizin yanınızda açılarak gerekli işlemler yapılır. Öyle yırt bakalım ne varmış bunun içinde durumu olduğunu hiç zannetmiyorum. En azından benim başıma gelen iki gümrüklü iş bu şekildeydi. Daha çok deneyimi olanlarda paylaşırsa daha iyi olur. Kafadan sallamamak gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ayrica almis oldugum mp3'u kullandikca cok sevdim. simdi iyki almis diyorum. Ebay'dan pek cok sey almaktayim hala. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2009
Ünü:
![]() |
siz Zune 30 GB'yi almışsınız bende onu bıraktım Zune HD 16 GB'a geçtim
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
hangi satıcıdan aldınız ?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2008
Ünü:
![]() |
dostum link yada satıcı ismini tam verirmisin?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Tags |
| 30gb, microsoft, zune |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|