Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-16-2006, 12:53 PM   #1
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

4 GB MP4 Çalar Çok Kısa Zamanda Geldi (Ama Sizler Uzak Durun,Ayrıntılar İçerde)

Alınan Ürün: 4 GB MP4 PLAYER
Ürün Fiyatı: 29.35 GBP *Açık arttırmayla alındı*
Satıcı: MIDALAP
Gönderi Cinsi: Hava Yolu
Kargo Tipi: ZARF (Gift ve oyuncak dfiye yazmış)
Kargo Ücreti: FREE
Ücret Bildirimi: 10 USD
Geliş Süresi: 9 gün. (Ödemeden 13 gün sonra, arada Cumartesi Pazar girmişti. 6'sında kargoya verildi)
Hangi Yol İle Aldığı: PTT

Opsiyonel Açıklamalar

Gümrük Problemi: Yok
Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok
Tavsiyeler: Kesinlikle uzak durun

Alıntı:
Tavsiyenin nedenine gelince, başka bir konuya da yazdığım gibi tafarından gönderildi
Gelen MP4 çaların kulaklığı berbattı biliyorum ama daha kötüsü de olabiliyormuş. Gelen kulaklığın sağdan berbat boğuk bir ses gelirken soldan hiç ama hiçbirşey gelmiyor. Yani daha bir kere bile kullanılmamış kulaklık bozuk

Bir de 4 GB alıp 2 GB çıkanlar var ki muhtemelen bu da öyle bu 4 GB olayından arıza çıkarmasam bile kulaklıktan her türlü çıkarırım. Bir de 4 GB olayında falso olursa bu satıcıyla nasıl anlaşırız bilmem. Ama kulaklık olayı berbat oldu, hiç değilse 5-8$ bir refund isteyeceğim ki aldığım arkadaş buradan dandik ama çalışan bir kulaklık alabilsin. Çocuğa da gel al dedik ürünü,o da hayal kırıklığına uğrayacak. Bu ürünleri zaten en başından önermiyordum, ona da ders olur artık. Meraklının aldığı sonuca göre bir girişimde bulunacağım ben de. Buna bu şekilde olumlu geri dönüş yapmam. Bu tür ürünleri de bu tür satıcıları da önermiyorum.

Ayrıca satıcı ürünü postaya verdikten sonra, bir sorun olursa aman eksi verme bana ulaş aramızda bakalım tarzında bir mail atmıştı nedeni belliymiş. İyi birşey olmadığını zaten biliyordum ama ürün kusurlu, artı olarak da kulaklığı bozuk. Gerçi bozuk olan kulaklık daha kaliteli ses veriyor, hiç değilse adamın kulağı dinleniyor, diğerinin durumuna üzülüyor insan. bilmem anlatabildim mi?
Eski 11-16-2006, 03:40 PM   #2
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

hımm bende arkadaslara almayı planlıordum hıc gırmeyeyım daha ii saol eflatun
emre_86 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık