Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-05-2006, 07:22 PM   #1
adams
Taze Üye

adams kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: adams is on a distinguished road

MP3/MP4 Player

4GB MP3/MP4 Player
Ürün:http://rover.ebay.com/rover/1/711-17...MEWN%3AIT&rd=1

Satıcı: Midalap http://rover.ebay.com/rover/1/711-17...userid=midalap

Kargo:Normal posta, tracking sorgusuyla geldiğini görünce kendim gidip aldım.
Nakliye,gümrük,ürün... hiçbir problem yok.Toplam 20 günde elime ulaştı.
Ürün fiyatı:54 usd, kargo bedava.
Midalap ile herhangi bir sorun yaşamadım.Mesajlara geçte olsa cevap verdi.Yine geçte olsa tracking numarasını verdi.Ben bir problem yaşamadım ama yine de alışveriş yaparken bir daha düşünülecek bir satıcı bence.

Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 10:01 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
adams is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 02:41 AM   #2
s2s
Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

vay be

arkadaslar goruyormusunuz. adamın 56.50 den açtıgı açık artırmayı arkadasımız 54 e kapatmış helal olsun bunu yapanın içimizden çıkması ayrı bir grurur kaynağı.bide nasıl yaptıgını anlatsan hocam.56.50 den açılan arttırmayı nasıl kapadın 54 e .
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 06:04 AM   #3
Cevahir
Üye

Ünü: Cevahir is on a distinguished road

Hayirli

hayırlı olsun arkadaşım peki ürün nasıl sesi falan yeterlimi memnunmusun.
Cevahir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 11:28 AM   #4
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Yeni 56,5'a geçti, daha önce düşüktü fiyatları.
Ürün oldukça basit ve kullanışsız, saniyede 1 MB'den hızlı yükleme yapamadım (Bana USB 1.1 gib geldi) Kulaklıkları çok vasat. Kulaklığın adaptöründen makul fiyatlı bulabileceğim bir yer bilen var mı?
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2006, 02:17 PM   #5
adams
Taze Üye

Öncelikle herkese teşekkürler...
ewet 54 usd.foruma takılan birçok arkadaşın daha iyi bildiği gibi son 5 dakikada tekif veriyor, sonra max. arttırmayı belirliyorum.Biraz da şansınız varsa uygun fiyata zaman darlığından dolayı açık arttırma sizde kalıyor.Ürün pek kaliteli birşey değil ama aynısını 70-80 usd ye kadar çıkıp satılınca bana daha bir değerli göründü.Sonuçta kalitesinden fazla ödün verilmeden dönüştürülmüş mp3ler tatmin edici bir şekilde dinleniyor.Unutmadan gittigidiyor da bu ürün 200 ytl'ye satılıyor.
Kulaklık adaptörüne gelince MPX200 için yapılan adaptörler ile halledilebilinir belki.Çünkü cihazın kulaklığı ile benim mpx200 den ses alabildim.
adams is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2006, 01:36 AM   #6
s2s
Üye

Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

ya arkadaslar inceliyorumda adam 4gblıgını 54 dolara veriyor satılıyor.diğer tarafta adam 4 gb lıgı 80 dolara veriyor kapışılıyor yani diğerine teklif verenler safmı.sanki bunlarda kalite kalite oluyor gibime geliyor benim.
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2006, 02:29 PM   #7
adams
Taze Üye

Alıntı:
s2s tafarından gönderildi
ya arkadaslar inceliyorumda adam 4gblıgını 54 dolara veriyor satılıyor.diğer tarafta adam 4 gb lıgı 80 dolara veriyor kapışılıyor yani diğerine teklif verenler safmı.sanki bunlarda kalite kalite oluyor gibime geliyor benim.

Adamın feedback'ine bakarsan olayın ''kim kaça tutturmuşsa artık'' olayına döndüğünü görürsün.
adams is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık