![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Herkese selamlar
Siteyi az önce paypal ile ilgili arama yaparken en başta buldum, daha önce ismini duymuştum ama hiç girmemiştim, gerçekten güzel bir site olmuş, ebay ile ilgili çok az bilgim var sadece alışveriş sitesi olduğunu biliyorum, çok büyük evet.
ilk gözüme çarpan rayban gözlükler oldu, tavsiyelerinizi bekliyorum, hesaplı, güvenilir satıcı, orjinal olması vs. Hesaplı işe yarayan bir blackberry'de olabilir. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
aceleci davranma forumu yeni bulmuşsun biraz karıştır. biz yardımcı oluruz bunun dışında.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
hoş geldin ebayda hiçbir şey kaçmaz bir de bu konularda başlıklar var .
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Biliyorum, mesaj tarihleri zor okunuyor ama isterseniz görebilirsiniz Umarım tüm eski mesajlara "hoşgeldiniz" demezsiniz ![]() Mesela benim ilk mesajıma da hoş geldiniz diyiniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Benimde dilimde tüy bitti tarihe bakmadan cevap yazmayın diye demekten...Olay trafikteki kırmızı ışık olayı,kimse ışığa bakmıyor gözler hep yandaki yada öndeki araçta birisi yanlışlıkla gaza dokundu mu ondan sonra trafiğin vay haline ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|