![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
acil yardım
selam ben mersinden orhan güler bana yardımcı olursanız sevinirim bana opel astra g nin yol bilgisayarı lazım yani bord computer burda bulabilecegimi söylediler bana yrdımcı olrsanız sevinirim msn adresim brianorkaner@hotmail.com bekliyorum mesajlarınızı acil yardım lütfenn
Bu mesaj en son " 02-12-2008 " tarihinde saat 11:59 PM itibariyle ocanner33 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
He he he dostum tam adamını budun. şimdi ebay.de'ye giriyorsun. arama kutusuna bordcomputer yazıyorsun. meriva corsa ve astra g aynı ekranı kullanıyor. pixel-doctor isimli kullanıcıya mesaj gönder. o türkiyeye gönderir. 30 euro maksimum fiyatı 30 euro da kargosu 60 euroya işi bitirirsin. ingiltereden almak istersen ebay.co.uk'ya gir. oraya da infodisplay yaz arat.
Eğer bunlar zor ben yapamam diyorsan gittigidiyorda sozberk le bağlantı kur. opelin tek gittigidiyor in car parça ve aksesuar sağlayıcısıyım şunun şurasında |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Sozberk haklı. Onunla bağlantı kur
![]()
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
selam
abi ben mersinden yazıyorum adım orhan ebay da baktım almancam olmayınca birşey anlamıyorsun bana yardımcı olursan sevinirim
1998 model astra g hb yol ilgisayarı lazım benim adıma getirtirebilirmisin acaba ödemeyi ben yapim veya sen al ben sana havale olarak gönderim brianorkaner@hotmail.com msn adresim |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|