Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) > Kendinizi Tanıtın
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-08-2008, 04:13 PM   #1
quisimodo
Taze Üye

quisimodo kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: quisimodo is on a distinguished road

Thumbs up Hep Ebaydanmi Alacaz Birazda Satalim

Merhabalar Arkadaşlar
şimdiye kadar ebaydan oldukça fazla alışveriş yaptım 4 hesap kapattırdım ( bu bir ölçekmidir bilmem ama ) hep paramızın yurt dışına çıkması zoruma gitmiştir. Özelliklede çinlilerin bu başarısını taktir etsemde onlara yolladığım paralara çok acıdım.
Şimdi kendi ürünlerimizi birazda dışarıya satma zamanı geldi diye düşünüyorum.
biz
http://www.laptopetiket.com sitemiz üzerinden türkiyede iç piyasaya laptop etiketleri satıyoruz. iz bu ürünü ebay ve diğer sitelerde pazarlamayaı düşünüyoruz güçleri birleştirmek adına
özel projeleri ve fikirleri olan arakadaşlar varsa onlarla da beyin fırtınası yapıp atık türkiyeyi de satıcı pozisyona çıkarmayı düşünüyorum kendi çapımızda tabiki
bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum
saygılarımla
quisimodo is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 06:18 PM   #2
memrah
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: memrah is on a distinguished road

Merhaba arkadaşım,

ürünler iyi güzelde nasıl bir beyin fırtınası talep ettiğini anlamadım?? Halihazırda satışta olan bir ürün için nasıl bir özel proje geliştirilmesini düşünüyorsun?

ebay deki benzer ürünler şu linkte. bir çinli amca yapıyor demekki bu işi
http://search.ebay.com/search/search...ers&category0=

Bu mesaj en son " 01-21-2008 " tarihinde saat 06:21 PM itibariyle memrah tarafından düzenlenmiştir....
memrah is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 06:19 PM   #3
memrah
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: memrah is on a distinguished road

ya birde küçük düzeltme yapayım, maalesefki yazışmalarda vurgular fark edilemediği için yazdıklarım yanlış anlaşılabilir. herhangi bir art niyet, azar, hakaret, küçümseme değildir kastım yazdıktan sonra okuyorsun ve böyle bir anlamda çıkabilirmi acaba diye düşünüyorsun... yanlış anlaşılmadan düzeltme yapmak herhalde en mantıklısı...
memrah is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-23-2008, 06:51 PM   #4
acargame
Kallavi Üye

acargame kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: acargame is on a distinguished road

Kendi adınıza denemekten bir zarar görmezsiniz. Ben Ebay'de kendi yazılımlarımın kodlarını açık olarak satmaya başladım. Beklediğimden çok daha iyi fiyatlar geldi
acargame is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2008, 01:53 PM   #5
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

düşüncelerinize tamamıyla katılıyorum. aslında bir şeyler alınca paramın ülke dışına çıkmasından da rahatsız olmuyor değilim.
sozberk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2008, 02:41 PM   #6
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
acargame tafarından gönderildi
Kendi adınıza denemekten bir zarar görmezsiniz. Ben Ebay'de kendi yazılımlarımın kodlarını açık olarak satmaya başladım. Beklediğimden çok daha iyi fiyatlar geldi
Ne kodları yazıyorsun hocam? Hangi dilde?

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık